Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

kesseböhmer

Ne kössön kompromisszumot!

2019. 04. 15. 00:00:00

Kevés a munkafelület a konyhájában? Jobban szereti állva előkészíteni az ételt, de az asztal túl alacsony? Problémát okoz, hogy nem mindig megfelelő az asztal magassága? Önnek is ismerős, hogy egy nagyobb főzés folyamán az étkezőasztalt is igénybe kell vennie? Kesseböhmer ergoAGENT új, különböző magasságban állítható munkapad koncepciója a konyhákat még hatékonyabbá, egyszerűbbé, és mindenekelőtt kényelmesebbé teszi. A megkérdezett háziasszonyok arra panaszkodtak, hogy kényelmetlen számukra az olyan feladatok elvégzése, amelyeket a konyhaasztal mellett állva kell elvégezni, mint például az aprítás, dagasztás, pogácsaszaggatás.

Itt a forradalmian új megoldás, ami háziasszonyok ezreinek könnyíti meg a munkáját! Kattintson a képre és olvasson tovább.

Fordít, talál, kivesz!

2019. 04. 02. 08:00:00

Önnel is gyakran előfordul, hogy a szekrény belseje átláthatatlan, majd amikor gyönyörűen rendet rakott, akkor jut eszébe, hogy pont arra van szüksége, ami legbelülre került? Elege van az állandó rendrakásból és, hogy sosem talál semmit? A Kesseböhmer a tőlük már megszokott módon a könnyű és megbízható működést helyezi előtérbe. A TurnMotion II könnyű hozzáférhetőséget biztosít a szekrény belsejéhez. A TurnMotion II két tálcából áll. Mindkét tálca bármelyik irányba 360 ° - os szögbe könnyedén forog, ezáltal a hozzáférhetetlen elemeket könnyen elérhetővé teszi.

Minden jó dolog fenntről jön!

2019. 03. 26. 13:00:00

Szeretné, ha a konyhaszekrény felső részében mindig rend lenne? Elege van abból, hogy állandóan székre kell állnia ahhoz, hogy elérje a felső polcot? Nem kell tovább álmodozni, hiszen az  álma, hogy minden polcot könnyedén elérjen, most valósággá válik. Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy sok tároló helyet szeretnének, de az csak úgy valósítható meg, hogy a felső polcokat már nem érik el anélkül, hogy székre vagy kis fellépőre kellene állniuk.

Kesseböhmer No. 15 Classic

2019. 03. 04. 13:42:18

Nem tudja, hol tárolja a mindennapi főzés hozzávalóit?  Helytakarékos, praktikus konyhai tárolási lehetőséget keres? A  Kesseböhmer No. 15 Classic ClickFixx-szel és 3D frontbeállítással a modern konyha kihagyhatatlan eleme. A Kesseböhmer fémrács összeszerelése gyerekjáték, a kétlépéses 3D-s beállításnak köszönhetően lehetővé teszi a gyors és pontos beépítést. Válassza a Kesseböhmer „No. 15 Classic” névre keresztelt keskeny kivitelű 2 polcos fémrácsát, ami kis helyet foglal el, de annál több, minden fér el benne. A fémrács 2 polca egymástól függetlenül külön-külön mozgatható.

Kesseböhmer Lemans 2 Arena Classic vesetál

2018. 09. 12. 11:58:00

A Kesseböhmer vese alakú fémrács elegáns, színvonalas és a szervezett konyhai tárolást teszi lehetővé, mindemellett segítséget nyújt a végfelhasználóknak a rendelkezésre álló tér lehető legjobb helykihasználásához. A Kesseböhmer- LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács a sarokszekrény belső tartalmának optimálisabb kihasználását, átláthatóságát, praktikus, hatékony tárolását eredményezi. Teljes hozzáférést enged a sarokszekrény belsejéhez, amivel megkönnyíti a tárolt eszközök elérését.A Kesseböhmer- LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács a sarokszekrény belső tartalmának optimálisabb kihasználását, átláthatóságát, praktikus, hatékony tárolását eredményezi.