Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Blum fiókrendszerek és blum fiók megoldások

A blum fiókrendszerek a kialakítási lehetőségek széles választékát nyújtják számunkra, mindezek mellett illeszkednek a bútorok design igényeihez. A legfőbb jellemzői a blum fiókoknak a pihekönnyű futás, magas mozgáskomfort, kiváló minőség és ehhez esztétikus megjelenés is párosul.
Rendezés:

A Blum fiók prémium tárolórendszer

Tárolás praktikusan és esztétikusan? Valóban lehetséges ez? Szerencsére, erre kitűnő megoldást kínál a Blum fiók. Olyan fiókrendszer kerül most terítékre, ami magában hordoz minden modern megoldást, amire manapság csak szükségünk lehet az álomotthon megvalósítása során.

A Blum fiók kimagasló minősége

Pontosan, mit is jelent az, ha egy fiókrendszer minőségi? Mert ránézésre a legtöbb egyformának tűnik. Miként lehet megkülönböztetni, ha prémium kategóriával van dolgunk és miként válik nyilvánvalóvá az olcsó, silány kivitel?

A Blum fiók tartóssága, teherbíróképessége az élen jár. Erre pedig nagy szükség van, főleg a konyhában, ahol a tányérok és az edényszettek súlya igen tetemes terhet ró a sínekre, vasalatokra. Ha ezeknek a kivitelezése nem éri el a kívánt minőséget és nem a megfelelő kivitelben készül, akkor egész egyszerűen kiszakadnak, leszakadnak a bútorból. Már az is rossz ómennek számít, ha akadozva, nehezen siklik a fiók, amikor ki- és becsúsztatjuk. Nyilván nem prémium minőségre utal.

A Blum fiók, az okosan átgondolt rendszerének köszönhetően, a lakás bármelyik részén felhasználható, legyen szó a hálószobáról, konyháról, nappaliról, előszobáról, esetleg fürdőszobáról. A hálóban általában a ruhák tárolására van szükség, de a nappaliban vagy a konyhában már más a helyzet. Viszont a kiviteléből fakadóan minden igényhez igazodik, hiszen a „súlyos“ tárolási feladatok ellátásával is könnyedén megbirkózik. A segítségével a rendelkezésre álló helyet maximálisan ki lehet használni, a használata pedig egyenesen felemelő, hiszen puhán csúszik.

Blum fiók számos extrával

Milyen extrát kínálhatna egy fiók, ami tulajdonképpen nem más, mint egy nyitott tetejű doboz, amit a bútor síkjába lehet betolni? A helyzet természetesen nem ennyire egyszerű, mivel a modern technológiai megoldásoknak hála, manapság már rendelkezésünkre áll a dupla vagy a szimpla oldalfal, a Blum fiókok jóvoltából. Extrakánt választhatunk fékezőt, takarósapkát, csavaros előlaprögzítőt. Ezek egytől-egyig emelik a felhasználási élményt. Azért érdemes ezekre az apróságokra odafigyelni, mert jól tudjuk, hogy mennyire bosszantó, ha rángatni kell egy akadozó fiókot, pedig nem ez lenne a természetes. Az otthoni nyugalom megteremtéséhez is hozzájárul. Talán ez furcsán hangzik, de például egy Blum Metabox fiók Blumotion fékezővel szerelve szinte hangtalanul csúszik a helyére. Ellenben azzal a helyzettel, amikor a fékező hiányából fakadóan, egy jól megpakolt fiók hangos pukkanással érkezik a helyére.

Egyszerűen szerelhető Blum fiók

Ha már ilyen szuper minőséggel van dolgunk, akkor biztosan valami speciális tudásra és eszközre van szükség az összeszereléshez. Ez azonban nem így van, mivel a tervezéskor erre is odafigyeltek. A könnyű összeszereléshez nagyban hozzájárul a részletes leírást tartalmazó útmutató. Nem kell órákon keresztül azzal bajlódni, hogy végre összeálljon a fiók. A megfelelő tárolás egy minőségi Blum fiók tárolórendszerrel jelentősen növeli a komfortérzetet és segít kihasználni a helyet.