Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Hűségpontok

Hűségpont rendszerünk

Hűségpont rendszerünkről - A hűségét jutalmazzuk

Minden regisztrált felhasználónak / vásárlónak láthatóvá válik hűségpont rendszerünk. Hogy mi a hűségpont rendszer? Miért is jó valójában? Nos igazából ez egy kedvezmény rendszer, aminek köszönhetően a vásárló a rendelése után hűségpontokat gyűjthet és ezeket fel is használhatja a következő, vagy az azt követő megrendeléseire. A pontok az adott megrendelés teljesítése után íródnak jová.

A regisztrált felhasználók a hűségpontokat a saját fiókjukban tudják megtekinteni. Ha már rendelkeznek hűségpontokkal és be szeretnék váltani, akkor a rendelés leadása közben tudják megtenni a pénztárban. Azt is szabályozni tudjuk mennyi hűségpontot szeretnénk felhasználni, az aktuális rendeléshez. A pontok a már teljesített, átvett rendelések után használhatóak fel. A nem teljesült rendelések után kapott pontok visszavonásra kerülnek.

1 hűségpont = 200 Ft

A regisztrált felhasználóknak a termékek adatlapján láthatóvá válik, hogy az adott termék megrendelése mennyi hűségpontot ér. Minden 5000Ft után 1db hűségpontot adunk. Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken. Az adott rendelés után szerzett hűségpontokat 60 napig tudjuk felhasználni az azt követő rendeléseinknél!

A hűségpont rendszeren felül, ha 150.000 Ft felett rendel + 2% mennyiségi kedvezményben is részesülsz! Az akciós termékekre nem érvényes!

Tartozz Te is a legjobb felhasználók közé és gyűjtsd a pontokat, a kedvezményért!

 

Segítség a hűségpontok beváltásához!

  • Számítógépes felületen a pénztár ablakban jobb oldalon egy csúszka segítségével szabályozhatjuk a beváltandó hűségpontok mennyiségét.
  • Mobilos felületen a pénztárba lépve a kattintsunk a "Rendelés összesítés / Kupon és hűségpont beváltás" fekete színű sávra. Itt írhajuk be a felhasználni kívánt mennyiséget.