Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Beépíthető konnektor és süllyesztett elosztó kínálat

A beépíthető konnektorok, elosztók világa

A beépíthető konnektorok, elosztók mindig kéznél vannak amikor szükségünk van áramforrásra, vagy ha éppen a telefonunkat szeretnénk feltölteni. Ehhez nem kell mást tenned, csak vásárolj süllyesztett konnektort és építsd be a számodra megfelelő helyre. Ez a hely lehet konyhapult, konyhai munkalap, íróasztal stb. A beépíthető konnektoroknak több fajtája közül választhatsz ez, lehet felbillenős, kihúzható, elforgatható. A rejtett elosztó rendkívül praktikus megoldás irodai vagy tárgyalóasztalokban elhelyezve, hiszen nem kell keresgélnünk bujkálni az asztal alá áramforrást keresve. Válaszd ki Te is a neked valót!

Rendezés:

Konnektor Munkalapba süllyeszthető 3-as Inox

Cikkszám: D035460
(27)
Raktáron
7.719 Ft 6.947 Ft
772 Ft

Konnektor Munkalapba süllyeszthető 3-as FLIP-UP Inox

Cikkszám: D020473
(12)
Raktáron
15.314 Ft 13.783 Ft
1.531 Ft

Konnektor Munkalapba süllyeszthető ELEVATOR+USB

Cikkszám: D028147
Előrendelhető
84.600 Ft 73.565 Ft
11.035 Ft

Praktikus és esztétikus rejtett elosztó

Elektromos eszközökre mindenhol szükség van a modern világban. Ezeknek a működtetéséhez pedig áramforrásra van szükség, ami akár egy rejtett elosztó is lehet. Ennek a változatnak számos előnye van, ami már az első használatkor megmutatkozik a gyakorlatban. Jó példája annak, amikor az esztétikum és a praktikum találkozik.

Letisztult munkafelület rejtett elosztóval

Ha az áramforrás adott, az még nem megoldás mindenre. A tekergőző kábelek ugyanúgy megnehezíthetik a dolgunkat, nem beszélve arról, hogy mennyire rosszul mutatnak például egy íróasztal körül. Valószínűleg az a szituáció is sokaknak ismerős, amikor az asztal alatt bujkálva keresgéljük az elosztót, hogy végre be tudjuk dugni a telefontöltőt. A rejtett elosztóval, az ilyen és ehhez hasonló esetek egyszerűen áthidalhatóak.

A másik előnyük az utólagos telepítésben rejlik. Ha lakásfelújításra vagy házépítésre kerül sor, akkor általában gondos számolgatás kezdődik, hogy vajon hány fali csatlakozóra lenne szükség. Amint tudjuk, ezekből sohasem elég. Aztán gyakorlatban erre rá is jövünk és itt jön képbe a rejtett elosztó, aminek a telepítése ilyenkor is lehetséges és egyáltalán nem számít bonyolultnak. Ezt meg lehet oldani hagyományos elosztóval is, aminek alapvetőleg az a célja, hogy a faltól messzebbre tudjuk eljuttatni az áramot az adott helyiség valamelyik pontjára. Csak az a gond, hogy ezzel elkezdődik a kábeldzsungel kialakulása, ami rejtett elosztóval teljes mértékben kiküszöbölhető. Nem beszélve arról, hogy nem kell bajlódnunk a kábelek elvezetésével, amire, ha nincs lehetőség, akkor elég balesetveszélyes helyzet alakítható ki. Elvégre nem túl egészséges az ide-oda tekergőző kábeleken közlekedni a lakásban.

Hogy néz ki egy rejtett elosztó?

Ez elég költői kérdés, hiszen épp ez lenne a lényeg, hogy ne legyen szem előtt, vagyis ebből az következik, hogy egyáltalán nem fontos a dizájn? Dehogynem! A felépítése sokban megegyezik a hagyományos fajtákkal. Itt is találkozunk több 230V kimenettel, tápkábellel, amit a fali aljzatba kell bedugni. Az egyediségük abban rejlik, hogy rendelkeznek egy bizonyos mozgásmechanizmussal, amivel egyszerűen elrejthetőek a bútorlapban, amikor nincs rájuk szükség. Használatkor felnyitható, a munka végén pedig visszabillenthető az adott felületbe. Így nem lesz mindig szem előtt, ami nagyobb biztonságot jelent a kisgyermekes családoknál, de a házi kedvencünk sem fog késztetést érezni, hogy megrágcsálja a kábelt. Arról már volt szó, hogy jól mutat, mivel esztétikusan elrejthető az irodai környezetben. De az extra áramforrás a konyhában is előnyt jelent, amikor valamelyik konyhai robotgépet szeretnénk használni vagy más elektromos eszközt. Típus szerint, két fő kategóriába sorolhatjuk a rejtett elosztókat. Az egyik az oszlopos körös, a másik pedig a szögletes. Az előbbinél egymás alatt helyezkednek el az aljzatok függőlegesen, az utóbbinál pedig egymás mellett vízszintesen. A körülmények határozzák meg, hogy melyiket érdemes választani. A függőleges kevés helyet foglal, de nagyobb beépítési mélységet igényel, míg a fektetett többet foglal el a felületből, viszont nem nyúlik olyan mélyre.