Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Blum MERIVOBOX fiókrendszer szettek

A merivobox szettek egy igazán sokrétű fiókmegoldást kínálnak prémium minőségben. A blum ezen fiókrendszerét a megújult dizájn és a széleskörű funkciónalitás jellemzi. Ezeket a fiók típusokat Te magad is összeállíthatod a különálló alkatrészekből, viszont az már hozzáértést igényel. Ezért állítottuk össze Nektek a kész MERIVOBOX szetteket, hogy ezt a problémát leküzdjük. Így nincs más dolgod, csak válaszd ki a számodra megfelelő blum fióktípust.
Rendezés:

BLUM MERIVOBOX FIÓKRENDSZER

Sosem volt még ilyen egyszerű sokfélét kínálni. Egy igazi platform ezt lehetővé teszi: fiókok és kihúzók minden igényhez - a feldolgozás és a szerelés igazán egyszerű. Tapasztalja meg a minden részletében optimális működést, mely igényes megjelenéssel párosul. Röviden: a MERIVOBOX fiókkal minden ötletét megvalósíthatja. És még a vevőiét is. Készüljön fel a holnap igényeire.

Sokrétű moduláris platform

Lényege a korpuszsín csupán egy csavarpozícióval bármely alkalmazáshoz. Erre helyezheti az elképzeléseinek megfelelően a fiókokat - mindegy hogy dönt, az előlap fúrási helyzete és az előlaprögzítés mindig ugyanaz Valódi platform, amely csökkenti a komplexitást és egyúttal lehetővé teszi a sokszínűséget.

Egyedülálló design és megjelenés

A jellegzetes megjelenés, tiszta vonalak és egyedi formavilág teszi összetéveszthetetlenné a MERIVOBOX fiókot. A finom törésvonal lenyűgöző fénytörést ad a kávának.

Meggyőző funkció

A korpuszsín innovatív L-alakja rendkívül stabillá teszi a MERIVOBOX fiókot - még erősen megterhelve is meggyőző a MERIVOBOX minden helyzetben. A szinkronizált pihekönnyű futás mellett a magas előlapstabilitás is új lehetőségeket nyit meg a konyhák megjelenésében - kombinálja bátran a magas előlapokat alacsony kávákkal.