Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Bútorajtó és ajtófront modern bútorokhoz

A forest pvc és akril bútorajtó frontokat a hosszú élettartam és könnyen tisztíthatóság jellemzi. Ezek az pvc ajtófrontok továbbfejlesztett színazonos PU élzárással rendelkeznek. A frontok hordozóanyaga MDF-lap.
Rendezés:

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 5094 BIANCO

Cikkszám: D039538
Rendelésre 12-15 munkanap
4.150 Ft

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 5328 AVORIO

Cikkszám: D034620
Rendelésre 12-15 munkanap
4.150 Ft

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 6336 ANTRACIT

Cikkszám: D038756
Rendelésre 12-15 munkanap
4.500 Ft

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 5105 NERO

Cikkszám: D038127
Rendelésre 12-15 munkanap
4.150 Ft

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 5637 MELANZA

Cikkszám: D042736
Rendelésre 12-15 munkanap
4.300 Ft

Konfekcionált bútorajtó AKRIL MP 6228 MOKKA

Cikkszám: D040767
Rendelésre 12-15 munkanap
4.300 Ft

Bútorajtó változatos kivitelben

A beltér kialakításakor nemcsak a bútorok dizájnját érdemes szem előtt tartani, hanem azok praktikus megoldásai is előtérbe helyezhetőek ilyenkor. Elvégre nemcsak dekorációs feladatot töltenek be, hanem mindennapi használati tárgyaknak számítanak. Ezért a különböző bútorajtó fajták között válogatva, érdemes felmérni azok előnyeit, az adott körülmények között.

Bútorajtó a konyhába – mik a lehetőségek?

A konyhabútor kialakítása mindig kényes kérdés, mert itt teljesülnie kell a funkcionalitás, a design és a helykihasználás hármasának. Ha ezek közül akár az egyik is hiányzik, akkor nem garantált, hogy komfortosan fogunk mozogni az új konyhában, a csodás kinézete ellenére sem, mert kényelmetlen a kevés hely miatt. Az anyagokat tekintve, sokféle megoldás áll a rendelkezésünkre. Ezek között a leginkább elterjedtek a bútorlap ajtók. 18 mm vastag bútorlap, aminek mindkét oldalán vékony rétegben borítás található. Lehetnek egyszínűek, fahatásúak, de gyakorlatilag bármilyen fantáziaszínben a rendelkezésünkre állnak.

  • Ez az egyik előnye, a hatalmas színválaszték.
  • Ráadásul tartós, könnyen tisztítható és nem kerül sokba, ami azért is pozitívum, mert mechanikai sérülés esetén nem kerül sokba a kicserélése.
  •  Az erezett típusok nagyon jól imitálják az igazi fát. Üvegezett változatban is elérhető.
  • Az élek gömbölyített ABS műanyag lezárása esztétikus és tartós designt eredményez

Azoknak ajánlott, akik modern konyhát szeretnének költséghatékony módon. Ezzel a megoldással spórolhatunk annyit, hogy inkább az igényesebb vasalatokra essen a hangsúly.

Az MDF bútorajtó töretlen népszerűsége

Nagyjából 2000 színben elérhető és a felület struktúráját tekintve lehet matt, selyemvényű és magasfényű is. Az MDF bútorajtó, a megmunkálást követően, felületkezelésen megy át. Ezalatt a festés vagy a fóliázás értendő. Jobban megmunkálható, mint a hagyományos bútorlap.

  • CNC marógéppel változatos marásminták készíthetőek a felületén.
  • Oldalak és oldalfalak is készíthetőek ebből az anyagból.
  • A struktúra kiválasztására is lehetőség van.
  • Tartós és a tisztítása is egyszerű.
  • Az apróbb sérülések újbóli festéssel javíthatóak.
  • Festéssel teljesen egészükben felújíthatóak.

A fóliázott MDF ajtók előnyei is hasonlóak, viszont nagyon figyelni kell a minőségre, különben előfordulhat, hogy 3-4 év elteltével elkezd leválni a fólia. Bármilyen mintával elkészíthetőek, de az alapmintás változatok képviselik a legjobb árat. Aki magasfényű bútort szeretne, annak az acryl bútorajtó jelenti a megfelelő választást. Ez is a prémium kategóriába tartozik, de megfizethetőbb áron lehet hozzájutni. A tisztítása egyszerű, tartós és egyedi méretekben állítható elő. Üvegezésre alkalmas, de marásmintával nem lehet ellátni. A bútorajtó mechanikáját tekintve lehet zsanéros, toló, de akár bútorredőny közül is választhatunk. A zsanéros variáns előnyös a tágas helyiségekben, míg a tolóajtóval, illetve a bútorredőnnyel helytakarékos és egységes design alakítható ki.