Barion Pixel
Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Mosogatók és csaptelepek választéka

Rendezés:

Livinox EC-149 rozsdamentes mosogató

Cikkszám: D008693
(1)
Raktáron
21.184 Ft 18.421 Ft

Blanco Szilgránit mosogatók

A tartósság szinonimája a gránit. A valóban látványos és tartós mosogatók, ezért gránitból készülnek. A négy alapelemből, a gránit mosogatóval a negyedik is megjelenik a konyhánkban, igazán otthonossá téve azt. A csaptelepek, mosogatók vizes blokkja mellett, a sütő a tűz, míg a tágasság, a nyitottság az egyes konyhai eszközök elhelyezése biztosítja a levegősséget. A földelem, a cserépeszközökkel, csempékkel, padlólapokkal is megjelenhet a konyhában, de igazán fokozza ezek hatását a szilgránit mosogató. A kő és a víz, mindig is patakok, folyók, tavak és tengerek képzetét fogja kelteni. Az élővíz páratlan hatása jelenik meg a szilgránit mosogatónkkal a konyhában. Így azok számára, akiknek ezek az érzések igazán fontosak javasoljuk, hogy válasszon a web áruház szilgránit mosogató kínálatából.

Mosogató és csaptelep kosárba helyezés

A mosogató és csaptelep kategóriák a web áruházunkban, jól elkülönítik az egyes típusokat és funkciókat. A csaptelepek és mosogatók választása, azonban alapvetően a fent leírtak értelmében jóval több ennél. A web áruházunk alapkoncepciója pontosan arra kínál lehetőséget, hogy otthonunk kényelméből a legfontosabb, emberi és esztétikai tényezőket vegyük számba, akár a mosogató kiválasztásánál is.

Minél jobban elgondolkodunk otthonunk lehetőségeiről és arról, amilyennek mi látni szeretnék azt, ahogyan élni akarunk benne, annál könnyebb lesz a vásárlás. Nyugodtan böngéssze végig web áruházunk egyes területeit, válassza ki a fent leírt szempontok figyelembe vételével, hogy milyen csaptelepet és mosogatót szeretne. Helyezz kosarába a kiválasztott terméket, adja le rendelését és pár napon belül az otthonában már használhatja is az új mosogatóját, csaptelepét!