Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Kesseböhmer Lemans 2 Arena Classic vesetál

Sarokszekrény optimális kihasználása?

Kesseböhmer vesetál - SarokmechanizmusA Kesseböhmer vese alakú fémrács elegáns, színvonalas és a szervezett konyhai tárolást teszi lehetővé, mindemellett segítséget nyújt a végfelhasználóknak a rendelkezésre álló tér lehető legjobb helykihasználásához. A Kesseböhmer- LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács a sarokszekrény belső tartalmának optimálisabb kihasználását, átláthatóságát, praktikus, hatékony tárolását eredményezi. Teljes hozzáférést enged a sarokszekrény belsejéhez, amivel megkönnyíti a tárolt eszközök elérését. A lenyűgöző dizájn mellett, kulcsszerepe van a minőségnek.  A Kesseböhmer - LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács két egymástól függetlenül mozgatható tálcából áll, amik egyenként akár 25 kg-os terhelést is elbírnak, megőrizve a stabil, könnyed, gördülékeny mozgást. A tálcák"csúszásgátló" felülettel vannak ellátva, ami megakadályozza az elmozdulást. Külön Soft Stop fékező mechanika vásárolható, ami az önbehúzó, csillapított csukódást segíti elő, bár nélküle is megfelelően működik a fémrács.

A Kesseböhmer - LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács 900 mm – es korpusz elembe építhető és 45mm-es ajtómérethez ajánlott.

Kesseböhmer- Fémrács - VesetálA fémrács előnyei között szerepel még a könnyű beépíthetőség, egyszerű összeszerelhetőség, amit szinte szerszám nélkül is be lehet építeni. A videóban szerelési útmutató látható a LeMans II Arena CLASSIC fémrácsról, ahol szemléltetve van a vese tál beszerelése. A videóban látható sablon és a felfogatáshoz szükséges apró kiegészítők alaptartozékai a fémrácsnak.

Szürke és fehér tálcával vásárolható meg https://butorkellek.eu/butorkiegeszitok/femracsok

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kesseböhmer fémrács