Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Fordít, talál, kivesz!

Kesseböhmer TurnMotion II

Önnel is gyakran előfordul, hogy a szekrény belseje átláthatatlan, majd amikor gyönyörűen rendet rakott, akkor jut eszébe, hogy pont arra van szüksége, ami legbelülre került? Elege van az állandó rendrakásból és, hogy sosem talál semmit? Olvasson tovább...

A Kesseböhmer a tőlük már megszokott módon a könnyű és megbízható működést helyezi előtérbe. A TurnMotion II könnyű hozzáférhetőséget biztosít a szekrény belsejéhez. A TurnMotion II két tálcából áll. Mindkét tálca bármelyik irányba 360 ° - os szögbe könnyedén forog, ezáltal a hozzáférhetetlen elemeket könnyen elérhetővé teszi. Többé nem kell feltúrnia a szekrényét.  A TurnMotion II rendkívül praktikus megoldást nyújt a kevésbe hozzáférhető helyek kihasználására. A TurnMotion II tálcák magassága állítható, így azokat a kívánt magasságba helyezheti. A négy oldal mindegyikén ideiglenesen megállíthatja a tálcát, hogy az elemek biztonságosan kivehetőek legyenek.

A TurnMotion II beszereléséhez nincs szükség szerszámra, készen érkezik, ezáltal gyorsan és hibamentesen építhető be. A rögzítőcsíkok egyszerűen csavarozhatók a szekrény belső oldalára. Ezt megteheti a bútor összerakása előtt vagy később a helyszínen, miközben a konyhát szerelik be. Ezután a tálcákat, a korábban ráhelyezett támasztókarokkal együtt, biztonságosan fixálja a rögzítőcsíkokba.