Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Bútorkiegészítők és bútorkellékek választéka

Ezek a bútorkellékek és vasalatok lakásunk különféle felhasználási területein alkalmazhatóak. Akár konyha, gardrób vagy bármilyen bútor is legyen, ezek a bútorkiegészítők megkönnyítik és egyszerűbbé teszik a mindennapi használatot.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
6.908 Ft 6.842 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Raktáron
10.938 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Bútor kiegészítők

Az esztétikus és egyben praktikus bútorok titka, a jó bútor kiegészítőkben rejlik. A bútoraink fejlődésében és azok funkcióinak változásában nem elsősorban az alapanyagok játszották a legfontosabb tényezőt. A bútoraink ugyanis mindig is fából készültek, a kortárs bútorlapok jó része is ugyanezt a fahatást keresi. A természetesség mindig vonzó marad. Emellett jelentek meg a különböző kezelt felületek és színek, amik elsősorban új esztétikus belsőtéri megoldásokat tesznek lehetővé. Azonban, azt, hogy bútoraink számos funkcióval és lehetőséggel bővültek elsősorban a bútor szerelvények és bútor kiegészítők jelentős fejlődése tette lehetővé. A bútor kiegészítőknél ma már számos olyan megoldás érhető el, ami a szekrények terét és funkcióit jelentősen megnöveli. S ezek a bútor kiegészítők, annyiféle változatban és funkcióban érhetők el a web áruházunkban is, ahányféle bútortípushoz szükség van rájuk.

Konyhabútor kiegészítők

A konyhabútor kiegészítőknek számos funkciónak kell megfelelni. Olyan módon kell ma már kialakítani a bútorunkat, hogy legyen benne elegendő hely a beépíthető készülékeinknek, jól elérhetőek legyenek a konyhaeszközök, fűszerek és megfelelő hely legyen a főzés előkészítésére is.

Ezeknek az elvárásoknak megfelelően a könnyen gördülő fiókok, a különböző irányokba nyitható ajtók, a sarkok minél jobb kihasználása, a tároló kapacitás növelése - egy sor egyedi bútor kiegészítőt hozott létre. A fogantyúk, fémrácsok, a süllyeszthető konnektorok, a bútorokba helyezhető világító testek, a rendelkezésre álló felületek minél jobb kihasználása, számos olyan bútor kiegészítőt teremtett, amikkel már a bútortervezésnél számolhatunk. Javasoljuk, nézze meg konyhabútor kiegészítőink kínálta lehetőségeket, számos olyan megoldással és ötlettel fog találkozni, ami segíti, hogy minél pontosabban el tudja képzelni álmai konyháját.

Hálószoba bútor kiegészítők

A hálószoba nemcsak a nyugalom, a regenerálódás helyszíne, hanem többnyire a hálószobánkban, vagy közvetlenül mellette a gardróbban tároljuk ruháink nagy részét is. A ruhák minél jobb elhelyezése, a rendelkezésre álló terület lehető legjobb kihasználása itt is sok újdonságot kínál. A cipőtárolók, a fogasok és a polcok, fiókok rendszere, olyan összefüggő egységet tud alkotni, a megfelelő bútor kiegészítőkkel, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. A ruháink tárolásánál gondolni kell a szezonalitásra, az aktuális divat trendekre, ezért olyan tároló megoldásokra van szükségünk, ami az éppen használt ruháinkat szem előtt tartja, a szezonon kívülieket, pedig elrejti. Egy tökéletes ruhás szekrény, vagy gardrób a hálószobánk mellett, ma már elképzelhetetlen a bútor kiegészítők kreatív megoldásai nélkül.

Fürdőszoba bútor kiegészítők

A fürdőszobában a tisztálkodásra használt eszközeinket, a piperéinket kell megfelelő módon elhelyezni ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunk benne. S az sem utolsó szempont, hogy a reggeli rohanásnál, vagy esti relaxálás idején is minden ehhez szükséges eszköz könnyen a rendelkezésünkre álljon.

A fürdőszobákban használt bútor kiegészítőknél figyelembe kell vennünk a helyiség magas páratartalmát, a vizes környezetet. Ehhez, olyan fürdőszoba bútor kiegészítő megoldásokra van szükségünk, amelyek jól bírják, ezt a vizes környeztet. A strapabíróság mellett azonban fontos szempont, hogy ezek az alkatrészek jól is mutassanak a fürdőszobák csillogó felületei között. Ehhez is rengeteg megoldást kínál a web áruházunk.

Előszoba bútor kiegészítők

Egy lakásba belépve először mindig az előszobával találkozunk. Az előszobában szabadulunk meg azoktól a ruhadaraboktól és cipőtől, amit a kinti környezetben használtunk. Az előszobák, a tiszta, rendezett lakások fontos része, itt megszabadulunk a kinti világtól, hogy egy otthonos, meleg környezetbe lépjünk. Természetesen az előszoba bútor kiegészítőknek ezt a feladatot kell megoldaniuk.

Az előszobák legjellegzetesebb bútor darabjai a fogasok és a cipőtárolók. Ma már a fogasok is sokat elárulnak a lakás többi részéről, az ott élők látásmódjáról. A praktikus, klasszikus fogas darabok éppúgy beszédesek, mint a gyerekfogasok, vagy az egészen egyedi, dekor darabok. Az előszobánk bútor kiegészítői adják azt az első benyomást, amivel a vendégeink szembesülnek.

Ezért lakásunk bármely részéről is legyen szó, a bútor kiegészítők nagyon fontos szerepet játszanak az összkép kialakításában. Pár praktikus ötlettel a bútor kiegészítők egészen új lehetőségeket teremtenek mindenki számára.

Válasszon ehhez megfelelő bútor kiegészítőt a Bútorkellék web áruházból!