Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Bútorkiegészítők és bútorkellékek választéka

Ezek a bútorkellékek és vasalatok lakásunk különféle felhasználási területein alkalmazhatóak. Akár konyha, gardrób vagy bármilyen bútor is legyen, ezek a bútorkiegészítők megkönnyítik és egyszerűbbé teszik a mindennapi használatot.
Rendezés:

Fém vállfatartó ovális rúd Króm 3000 mm

Cikkszám: D003765
(9)
Raktáron
2.026 Ft 1.761 Ft
265 Ft

Konyhai fémrács HFR 150 oldalra szerelhető

Cikkszám: D031548
(6)
Raktáron
14.713 Ft 12.794 Ft
1.919 Ft

Konyhai fémrács 24250.152 Oldallapra szerelhető

Cikkszám: D042725
(12)
Raktáron
10.448 Ft 9.086 Ft
1.362 Ft

Konyhai fémrács E4213 Magic Corner polcrendszer Króm-szürke

Cikkszám: D012673
(1)
Előrendelhető
121.543 Ft 105.689 Ft
15.854 Ft

Konyhai fémrács 24250.202 Oldallapra szerelhető

Cikkszám: D042729
(10)
Raktáron
11.727 Ft 10.198 Ft
1.529 Ft

Konyhai fémrács HFR 200 oldalra szerelhető

Cikkszám: D042720
(7)
Raktáron
16.632 Ft 14.463 Ft
2.169 Ft

Konyhai fémrács HFR 300 oldalra szerelhető

Cikkszám: D042721
(9)
Raktáron
18.125 Ft 15.761 Ft
2.364 Ft

Szennyestartó Kosár ML050-1 Króm Bútorajtóra szerelhető

Cikkszám: D009471
(2)
Előrendelhető
12.791 Ft 11.123 Ft
1.668 Ft
Bútorkiegészítők

Bútor kiegészítők

Az esztétikus és egyben praktikus bútorok titka, a jó bútor kiegészítőkben rejlik. A bútoraink fejlődésében és azok funkcióinak változásában nem elsősorban az alapanyagok játszották a legfontosabb tényezőt. A bútoraink ugyanis mindig is fából készültek, a kortárs bútorlapok jó része is ugyanezt a fahatást keresi. A természetesség mindig vonzó marad. Emellett jelentek meg a különböző kezelt felületek és színek, amik elsősorban új esztétikus belsőtéri megoldásokat tesznek lehetővé. Azonban, azt, hogy bútoraink számos funkcióval és lehetőséggel bővültek elsősorban a bútor szerelvények és bútor kiegészítők jelentős fejlődése tette lehetővé. A bútor kiegészítőknél ma már számos olyan megoldás érhető el, ami a szekrények terét és funkcióit jelentősen megnöveli. S ezek a bútor kiegészítők, annyiféle változatban és funkcióban érhetők el a web áruházunkban is, ahányféle bútortípushoz szükség van rájuk.

Bútorkiegészítők

Hálószoba bútor kiegészítők

A hálószoba nemcsak a nyugalom, a regenerálódás helyszíne, hanem többnyire a hálószobánkban, vagy közvetlenül mellette a gardróbban tároljuk ruháink nagy részét is. A ruhák minél jobb elhelyezése, a rendelkezésre álló terület lehető legjobb kihasználása itt is sok újdonságot kínál. A cipőtárolók, a fogasok és a polcok, fiókok rendszere, olyan összefüggő egységet tud alkotni, a megfelelő bútor kiegészítőkkel, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. A ruháink tárolásánál gondolni kell a szezonalitásra, az aktuális divat trendekre, ezért olyan tároló megoldásokra van szükségünk, ami az éppen használt ruháinkat szem előtt tartja, a szezonon kívülieket, pedig elrejti. Egy tökéletes ruhás szekrény, vagy gardrób a hálószobánk mellett, ma már elképzelhetetlen a bútor kiegészítők kreatív megoldásai nélkül.

Bútorkiegészítők

Előszoba bútor kiegészítők

Egy lakásba belépve először mindig az előszobával találkozunk. Az előszobában szabadulunk meg azoktól a ruhadaraboktól és cipőtől, amit a kinti környezetben használtunk. Az előszobák, a tiszta, rendezett lakások fontos része, itt megszabadulunk a kinti világtól, hogy egy otthonos, meleg környezetbe lépjünk. Természetesen az előszoba bútor kiegészítőknek ezt a feladatot kell megoldaniuk. Az előszobák legjellegzetesebb bútor darabjai a fogasok és a cipőtárolók. Ma már a fogasok is sokat elárulnak a lakás többi részéről, az ott élők látásmódjáról. A praktikus, klasszikus fogas darabok éppúgy beszédesek, mint a gyerekfogasok, vagy az egészen egyedi, dekor darabok. Az előszobánk bútor kiegészítői adják azt az első benyomást, amivel a vendégeink szembesülnek. Ezért lakásunk bármely részéről is legyen szó, a bútor kiegészítők nagyon fontos szerepet játszanak az összkép kialakításában. Pár praktikus ötlettel a bútor kiegészítők egészen új lehetőségeket teremtenek mindenki számára. Válasszon ehhez megfelelő bútor kiegészítőt a Bútorkellék web áruházból!

 
Bútorkiegészítők

Konyhabútor kiegészítők

A konyhabútor kiegészítőknek számos funkciónak kell megfelelni. Olyan módon kell ma már kialakítani a bútorunkat, hogy legyen benne elegendő hely a beépíthető készülékeinknek, jól elérhetőek legyenek a konyhaeszközök, fűszerek és megfelelő hely legyen a főzés előkészítésére is. Ezeknek az elvárásoknak megfelelően a könnyen gördülő fiókok, a különböző irányokba nyitható ajtók, a sarkok minél jobb kihasználása, a tároló kapacitás növelése - egy sor egyedi bútor kiegészítőt hozott létre. A fogantyúk, fémrácsok, a süllyeszthető konnektorok, a bútorokba helyezhető világító testek, a rendelkezésre álló felületek minél jobb kihasználása, számos olyan bútor kiegészítőt teremtett, amikkel már a bútortervezésnél számolhatunk. Javasoljuk, nézze meg konyhabútor kiegészítőink kínálta lehetőségeket, számos olyan megoldással és ötlettel fog találkozni, ami segíti, hogy minél pontosabban el tudja képzelni álmai konyháját.

Bútorkiegészítők

Fürdőszoba bútor kiegészítők

A fürdőszobában a tisztálkodásra használt eszközeinket, a piperéinket kell megfelelő módon elhelyezni ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunk benne. S az sem utolsó szempont, hogy a reggeli rohanásnál, vagy esti relaxálás idején is minden ehhez szükséges eszköz könnyen a rendelkezésünkre álljon. A fürdőszobákban használt bútor kiegészítőknél figyelembe kell vennünk a helyiség magas páratartalmát, a vizes környezetet. Ehhez, olyan fürdőszoba bútor kiegészítő megoldásokra van szükségünk, amelyek jól bírják, ezt a vizes környeztet. A strapabíróság mellett azonban fontos szempont, hogy ezek az alkatrészek jól is mutassanak a fürdőszobák csillogó felületei között. Ehhez is rengeteg megoldást kínál a web áruházunk.