Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Önbehúzós Fiókgörgők - Hagyományos fióksínek

Ezek az önbehúzós fióksínek a kategóriájuk legkedveltebb és egyben legegyszerűbb fajtái. Egyszerű szerelni és a kész fiókot is könnyen kiemelhetjük a szekrényből. Méretben 250 mm-től egészen 600 mm-ig elérhetőek, de leginkább az 500 mm-es változatot alkalmazzuk legtöbbet.
Rendezés:

Bútorválasztási kisokos: nem mindegy a fióksín sem!

A bútorok felújításakor vagy egy-egy új darab beszerzésekor, a legtöbben nem gondolnak olyan aprónak tűnő dolgokra, mint a fióksín. Tény azonban, hogy a mindennapi használatot nagymértékben megkönnyítik az önbehúzós fiókgörgők. Kifejezetten egyszerű felszerelni és a használatukkal a teljes fiókot könnyedén ki lehet emelni a helyéről. Ez költözés, takarítás alkalmával kifejezetten hasznosnak bizonyul. Cikkünkben nemcsak a fióksín alkalmazásának előnyeiről szólunk, hanem a leginkább kedvelt bútorok kiválasztásában is segítséget igyekszünk nyújtani.

Komódok és éjjeliszekrények minőségi fióksínnel felszerelve

A tároláshoz nélkülözhetetlen bútordaraboknak számítanak, ráadásul egy jó választással stílusos bútorokkal gazdagodhatnak a terek. A komódok jelentős helyet biztosítanak a fehérneműknek, apróságoknak, ruháknak és kiegészítőknek. Esetükben is érdemes odafigyelni a fióksín típusára. Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, mint amikor a fiók mögé beesik valami és lehetetlen küldetésnek tűnik onnan kihalászni. Az önbehúzós típus használatával kiemelhető a fiók és az említett probléma többé nem létezik. Az éjjeliszekrények rendszerint a hálószoba elemei, ahol az olvasólámpa, az éppen olvasott könyvek, a kézkrém, de a többi este és az éjszaka folyamán használt apróságok helyet kaphatnak. Minőségi fióksín használatával időtálló megoldások születhetnek. A szakemberek azt javasolják, hogy a helyiség és a franciaágy stílusához érdemes megválasztani az éjjeliszekrényt, így egységes kép fogad a helyiségbe lépve.

Gardróbszekrény, ahogy mindig is szeretted volna

Akasztós, polcos részek, fiókok minden mennyiségben, mindez ízléses bútorlapok, tükrök mögé rejtve? Ha nem tartozol azon szerencsések közé, akik külön szobát szentelhetnek a ruhatáruk rendezett tárolásának, akkor célszerű egy praktikus és stílusos gardróbszekrényt beszerezned. Ugyan a megjelenés sem elhanyagolható, hiszen nagy felületet foglal majd el a bútordarab, de a belső elrendezés talán még inkább fontos. Ez szolgálja majd a kényelmet és a rendezettség lehetőségét. A méretre gyártott, egyéni elképzelések alapján készített szekrény esetében érdemes a megfelelő fióksín segítségével kényelmessé tenni a fiókok használatát.

Kanapé és franciaágy

Vannak, akik a kihúzható kanapéra esküsznek és az éjszakai nyugalom színtereként is ez szolgál. A hálószoba viszont lehetőséget teremt a franciaágy kényelmét megtapasztalni. A vásárlás során az időtálló minőség, a lakberendezési stílushoz passzoló megoldások és a rendelkezésre álló helynek megfelelő ágyakat érdemes főszerepbe helyezni.

Asztalok és világítástechnika

Dohányzóasztalok és étkezőasztalok - a lakás méretétől függetlenül, ezekre biztosan szükség lesz. Ne feledkezz meg az igényes világítástechnikáról sem, ami helyiségtől függetlenül megfelelő fényviszonyokat, vagy éppen hangulatvilágítást valósít meg. A fiókos rendszerek és bútorok esetében pedig a legtöbbek által választott önbehúzós fiókgörgők kínálta előnyöket érdemes választani. A fióksín minőségi és időtálló kivitelezésével elkerülheted a széthulló fiókok jelentette kellemetlenségeket és megbízhatóan tárolhatod a holmikat.