Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Fogantyúprofilok alumíniumból, több színben

Rendezés:

Fogantyú profil L806B Alumínium 3000 mm

Cikkszám: D052156
Raktáron
4.457 Ft 3.523 Ft
934 Ft

Alumínium profilok - a minőség és a stílus találkozása

Az alumínium profilok segítségével sokkal letisztultabb összhatás érhető el, ami az egységes designban csúcsosodik ki, a modern bútorok világát illetően. Talán elsőre részletkérdésnek tűnhet, hogy milyen fogantyúkkal legyenek ellátva a tárolók, de a praktikumot és a végső designt figyelembe véve egyáltalán nem az! Az alumínium profilok sokszínűsége vetekszik a hagyományos fogantyúkéval, ellenben sokkal izgalmasabb és modernebb választásnak számítanak, amik a kifinomult ízlést tükrözik.

Miért éppen alumínium profilok?

Egyrészt azért, mert mindenhol hódít a minimalista design. Kifejezetten közkedvelt az egysíkú kivitelezés, amin nincsenek kiálló részek. De, ha tovább megyünk, akkor azt sem túlzás kijelenteni, hogy a bútor síkjába épített alumínium profilok sokkal biztonságosabbak például a kisgyermekes családok esetében. Nincsenek hegyes, szögletes élek, sarkok, amikben megüthetik magukat a gyermekek egy óvatlan pillanatban. Ismerős a kép, amikor a lakásban mindenhová puha él- és sarokvédők vannak felhelyezve a gyermekek épsége miatt? Az igényesen kidolgozott profiloknak köszönhetően, ezekre nem lesz szükség, legalábbis a fogantyúk szempontjából.

Könnyen a bútorlap anyagához és színéhez igazítható, mert számtalan árnyalatban és formában érhető el. Az anyagát tekintve is eltérő variánsok közül válogathatunk. Persze joggal tevődik fel a kérdés, hogy érdemes-e ezt a megoldást alkalmazni, mint inkább az olcsóbb, sokszor gyenge minőségű hagyományos típusokat? Egyrészt, ha egy igényes bútort szeretnénk, akkor általában sokat adunk az anyag minőségére. Akkor miért ne gondolnánk a különböző kiegészítőkre, mechanikus elemekre is, amik lehetővé teszik az ajtók, fiókok, tárolók könnyed és kényelmes nyitását, csukását, csúsztatását?! Általános szabály, miszerint érdemes figyelni arra, hogy a fogantyú stílusa ne üssön el nagyon a bútor designjától. De az is igaz, hogy az izgalmas kombinációkból is születhet esztétikus végeredmény.

Alumínium profilok - variációk tárháza

Kedvünkre kombinálhatunk mindent, a hatalmas színválasztéknak hála. Akkor is megfontolandó lehetőségnek számítanak az alumínium profilok, amikor a régi bútordarabokat szeretnénk felújítani, mivel utólag is megoldható a beszerelésük, egy kis átalakítást követően. Az anyagukat tekintve, általában valamilyen fémből, alumíniumból, nemesacélból készülnek. Ez pedig garancia a hosszú élettartamra és a strapabíróság szempontjából sem elhanyagolható dolog. Nem hajlik, nem ütődik meg olyan könnyen, mint egy hagyományos fogantyú. Ezen felül, prémium érzetet keltenek, mert sokkal nívósabbnak számítanak, mint egy unalmas műanyag változat. A bútorok kialakítását tekintve, nem kell kompromisszumokat kötnünk, mert nagyon sokféle formájú, típusú alumínium profil létezik, amik pontosan illeszkednek a bútordarabhoz. Olyan egyedi részletnek számítanak, amik képesek új arculatot biztosítani, akár egy már meglévő, felújított bútor esetében is.

A választást érdemes alaposan átgondolni, a rengeteg kombináció miatt. Viszont éppen ez a széles kínálat teszi lehetővé a tökéletes végeredmény kialakulását.