Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Kiss G.- Faforg Kft.
4002 Debrecen, Zúzmara u. 19.
Cégjegyzékszám: 0909003249
Hajdú-Bihar Megyei Bíróság mint Cégbíróság által bejegyezve
Elérhetőség: info@falcodepoudvar.hu; info@butorkellek.eu

Webáruház Ügyfélszolgálat: 06(70)421-8296
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06(52)416-019
Adószám: 11157096-2-09

Telephelyünk:

Falco Depo Udvar Telephelyünk

Falco Depo Udvar Bemutatóterem

Falco Depo Bútorlap színválaszték

Rólunk:

Cégünk a FALCO DEPO UDVAR 1994–ben alakuló 30 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, melyet asztalos tapasztalatokkal alapítottunk. Már a kezdetekben is a minőség volt a legfőbb szenvedélyünk. A szombathelyi forgácslap gyártó céget a FALCO-t kerestük meg, hogy legyen a bútorlap beszállítónk, mivel a legjobb minőséget képviselte az akkori magyar piacon. Ma már más gyártók lap és dekorjait is forgalmazzuk /közel 180 szín raktáron/ de a FALCO bútorlap és színválaszték máig a legmeghatározóbb a kínálatunkban. Köszönhető ez annak, hogy a folyamatos dekor fejlesztések mellett forgácslapjuk a 2014 májusában átadott folyamatos présnek köszönhetően prémium minőségi kategóriába emelte a termékeit. Folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük a termékpalettát a szlogenünk szerint célunk:

„A-tól Z-ig mindent a bútorához”

Amit nálunk megtalálsz:

Bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok és kiegészítők. Laminált és natúr faforgácslapok, osb lapok, rétegelt lemezek, táblásított falapok, víz és tűzálló betonyp lapok, konyhai munka-asztallapok, ajtófrontok, BLANCO mosogatók és szelektív hulladékgyűjtők, bútorfogantyúk, és több mint 6000 féle bútoripari kiegészítő.Méretpontos lapszabászat, minőségi élzárás.

Weboldalunk és Webáruházaink: A falcodepoudvar.hu és a butorkellek.eu. A falco depo webáruházban többnyire miden termékünket megtaláljátok, de leginkább ez az oldal a bútoripari lapanyagok miatt fontos. Minden olyan alapanyagot megtekinthettek és rendelhettek, ami a mai bútorgyártáshoz szükséges. 

A Bútorszerelvény Webáruházunkban próbálunk arra törekedni, hogy minden bútoripari szerelvényt és kiegészítőt meg tudjatok tekinteni illetve rendelni az ország egész területén. Igyekszünk segíteni abban is, hogy leírásban gazdag termékoldalakat böngészhessetek, ha esetleg információra lenne szükségetek a termékekről. Az új áruház már mobilbarát, így ha nem vagy gép előtt akkor sem okoz gondot az oldal böngészése. Ha segítségre lenne szükséged hívj minket bátran a 06704218296-os telefonszámon, vagy írj emailt az info@butorkellek.eu email címre.