Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Szállítási Információ

Szállítási Információ

 

Szállítási költség:

A házhozszállítási díj MPL futárszolgálattal (bruttó):

  • Előreutalás esetében: 1.700.- Ft
  • Barion bankkártyás fizetéssel: 1.700.- Ft
  • Utánvételes fizetés esetében: 2.200.- Ft (1.700+500 Ft)

MPL Postán maradó szállításnál:

  • Minden fizetési mód esetében: 1.200.-Ft (a csomag terjedelme max: 20Kg és 1 méter hosszú lehet)

A csomagot MPL postafutár szállítja. A szállítási költség 50.000. Ft feletti rendelések esetében INGYENES.

Szállítási hosszúság:

A szálas termékek kiszállítását maximum 240 cm-ig tudjuk teljesíteni. Nagyobb hosszúság esetén személyes átvételkor van lehetőség. A termékeket kérés esetében adott méretre (nem pontos) elvágjuk. Vágási szándékát és méretét a rendelés leadásakor a "Megjegyzés" részben tudja megadni.

Szállítási idő:

A termék adatlapon feltüntetett készlet információ alapján tudhatja meg, hogy "Raktáron" van vagy "Előrendelhető" -e a termék. A szállítás idő a "Raktáron" lévő termékeknél általában 2-4 munkanap az "Előrendelhető" termékeknél 5-10 munkanap. Egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a beszerzése több időt vehet igénybe, vagy esetleg már nem beszerezhető!

Raktárkészlet:

Ha a termék adatlapon a "Elérhetőség" mellett pl: 38db raktáron-t lát, az azt jelenti, hogy jelenleg ekkora mennyiség van raktárkészleten. Ettől függetlenül a megjelenített készlet feletti mennyiséget is rendelhet, csak az már előrendelésnek számít így kb. 10 munkanapra növekszik a szállítási idő.

Visszaigazoló email-ek jelentése:

  • Automatikus email rendszerüzenet - A rendelést követően pár percen belül meg kell érkezzen. Ez azt jelzi, hogy rendelése megérkezett hozzánk. Amennyiben nem kap automatikus visszaigazolást, úgy valószínűleg elgépelt emailcímet adott meg, vagy a mi rendszerünkkel adódhat probléma. Ha nem kap visszaigazolást kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé.
  • "Feldolgozás alatt" - A rendelésnek feldolgozását elkezdtük.
  • "Rendelés alatt" - A rendelését feldolgoztuk, illetve a nem készletes tételeket megrendeltük beszállítónktól, amely általában 5-10 munkanap lefutással jár.
  • "Csomagolás alatt" - A rendelése csomagolás alatt áll, a csomag az értesítési, vagy az azt követő napon átadásra kerül a futárszolgálat felé.
  • "Utalásra vár" - A rendelése készletről foglalva van, a fizetési teljesítésre vár.
  • "MPL Postafutárnak átadva" - A csomagját átadtuk az MPL postafutárnak, melyet a következő munkanapon kézbesít Önhöz.