Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Beépíthető készülékek - Sütő - Főzőlap - Páraelszívó

Rendezés:

Konnektor Munkalapba süllyeszthető 3-as Inox

Cikkszám: D035460
(27)
Raktáron
7.719 Ft 6.947 Ft
772 Ft

Konnektor Munkalapba süllyeszthető 3-as FLIP-UP Inox

Cikkszám: D020473
(12)
Raktáron
15.314 Ft 13.783 Ft
1.531 Ft

Konnektor Munkalapba süllyeszthető ELEVATOR+USB

Cikkszám: D028147
Előrendelhető
84.600 Ft 73.565 Ft
11.035 Ft

Beépíthető készülékek

A modern konyhák ma már elképzelhetetlenek a beépíthető készülékek nélkül. A beépíthető készülékek teszik lehetővé, hogy gyorsan, praktikusan kerüljenek az asztalra a fogásaink a család minden tagjának a megelégedésére.

Beépíthető konyhai készülékek

A beépíthető konyhakészülékek skálája ma már igen széles. S már ide sorolhatjuk nemcsak a legnagyobb elemeket, mint a sütő, a hűtő, a mosogatógép, de akár bővíthetjük a sort a kávéfőzővel, a pirítós, vagy meleg szendvics készítővel, turmixgéppel, mikrohullámú sütővel. S a konyhában használt elektronikus eszközök száma egyre csak növekszik. Pontosan, ezért nagyon fontos, hogy a szokásainkat már a konyhabútor tervezésnél figyelembe vegyük. Alakítsunk ki megfelelő helyet, ne csak a hűtőnek, sütőnek, hanem a kisebb eszközöknek is. Jobb, ha nem essünk abba a hibába, hogy a konyhai munkalapon, majd elfér úgyis minden. Amikor elkészül egy-egy konyhabútor ebből sok meglepetés szokott származni és a szekrényekbe kell száműzni emiatt sokszor, a gyakran használt konyhai eszközöket is. S majd hosszú éveken keresztül, akárhányszor előveszünk egy-egy ilyen gépet, bosszankodunk azon, hogy miért nem terveztettünk neki megfelelő helyet a konyhaszekrényben. Nálunk mind beépíthető konyhai készülékre talál megoldást, aminek méreteivel már pontosan számolhat az új konyhabútorához.

Beépíthető szett

A beépíthető készülékeknél is fontos, hogy harmonizáljanak kinézetükben egymással és a konyhabútorunkkal. Ezért lehet kiváló megoldás, ha szettben vásároljuk a sütőt, a hűtőszekrényt, a páraelszívót, a mosogatógépet. Ezek a beépíthető eszközök így funkcióikban és látványukban is tökéletesen kiegészítik egymást. A beépíthető szett gyártói mindig gondosan ügyelnek rá, hogy minden a konyhában fontos funkció, együttesen elérhető legyen a beépíthető szettben. S így lesznek olyan funkcióink is, amik nem ismétlődnek más-más beépíthető készüléknél, vagy nem kell külön konyhai gépet vásárolnunk egy fontos feladat megoldására. Amennyiben szeretné összehangolni a beépíthető készülékek funkcióit és látványát mindenképpen érdemes beépíthető szettben gondolkodni.

Beépíthető sütő

A konyhai sütők evolúciója ma már számos főzési praktikát és profi megoldást tesz lehetővé a háziasszonyoknak és párjaiknak. A sütők kiválasztásánál így ma már nagyon fontosak azok a funkciók, amik a sütőnket jellemzik. Így a beépíthető sütők esetében napjainkban már nem is a funkciókat választjuk ki, hanem azonnal a zaftos hús, a könnyű sütemény, a forró leves és a sokféle köret képe jelenik meg a szemünk előtt. Amennyiben az étkezési szokásainknak megfelelően, a főzésre fordított időből sokat megspórolhatunk, miközben még ízletesebb lesz minden, akkor azt a beépített sütőt, amely így illeszkedik hozzánk vétek kihagyni.   

Beépíthető mosogatógép

Aki jól főz és jókat eszik, annak bizony a beépíthető mosogató elengedhetetlen a konyhájában. A főzés kreatív tevékenység, ahol az eredmény önmagáért beszél. A remekül elkészített ételek elfogyasztása valóságos ünnep, na de a mosogatást ki kedveli? A mosogatás sajnos járulékos velejárója a jól főzöm és jókat eszünk életérzésnek. A beépíthető mosogatógépét, így ki ne felejtse a megvásárolandó beépíthető készülékek sorából! Válasszon olyan beépíthető mosogatót, ami a család létszámának és szokásainak tökéletesen megfelel, és ehhez mérten terveztesse meg a konyhabútorát. Válasszon egy beépíthető mosogatót még most a web áruházunkból, hogy öröm legyen a főzés és az étkezés a konyhájában.

Beépíthető hűtő

A modern ember bevásárlási és étkezési szokásait nagymértékben átalakította, hogy a hűtőszekrényekben tárolhatja az alapanyagokat és a megmaradt ételeket egyaránt. A beépíthető hűtőszekrény esetében az az aranyszabály, hogy amekkora hűtőt vásárolunk, mindig pontosan annyit vásárolunk és főzünk, hogy az tökéletesen tele legyen. Egy beépíthető hűtővel gyakorlatilag életmódot is választunk. Érdemes pontosan felmérni az étkezési szokásaink, hogy több frissen tartő rekesz, vagy mélyhűtő rész álljon a rendelkezésünkre. Mennyit és mikor étkezünk otthon, milyen gyakran jönnek vendégek, akik miatt több alapanyag és hűtött ital beszerzésére van igény.

A beépíthető hűtő és a beépíthető készülékek vásárlásánál azt javasoljuk, hogy ne csupán kinézet, funkciók és ár kérdése legyen a választás. Gondolja át jól a szokásait, vagy azt mit szeretne igazán és ehhez nincs jobb hely, mint a saját otthona. Miután átgondolt mindent, ezért sokkal egyszerűbb, ha otthonról a web áruházunkból rendel meg mindent. Mivel az otthonában hozza meg a döntést, ahol a beépíthető készülékeket szeretné elhelyezni sokkal jobb választás fog születni, mint üzletről, üzletre vándorolva!

Beépíthető készülékeit, a beépíthető szettet, beépíthető hűtőt, beépíthető mosogatót, vagy a beépíthető hűtőt rendelje meg a Bútorkellék web áruházból mielőbb!