Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Gránit mosogatók választéka

Gránit mosogatók, mosogató tálcák, amelyek kiválóan illeszkednek az aktuális konyhabútor dizájnokhoz. Többféle gyártó, típus és silgránit mosogató szín közül válszatjuk ki a saját mosogató medencénket. A gránit anyag nagyon higénikus és könnyen tisztán tartható felületet ad számunkra. Ezekhez a mosogatótálcákhoz gránit csaptelep is párosul, amelyet ugyanolyan gránit színben társíthatunk a kedevenc mosogatónkhoz.
Rendezés:

Blanco CapFlow lefolyó takaró 517666

Cikkszám: D017830
Raktáron
5.561 Ft 4.836 Ft
725 Ft

Blanco mosogató: stílus és időtálló minőség egyben

A kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének és a konyha stílusának megfelelő modellt. A Blanco mosogató a területen egyedülálló minőséget képvisel. Mi alapján érdemes egyáltalán mosogatót választani? Acél vagy gránit mellett tegyük le a voksot? Milyen mélység, felépítés jellemzi az ideális megoldást? Érdemes tudni, hogy a mosogató típusát és méretét mindig a használat alapján érdemes megválasztani. Az univerzális mosogatók nagy népszerűségnek örvendenek, de a különleges daraboknak is megvan a helyük. Ne feledkezz meg a konyhai csaptelepről sem, hiszen egy praktikus, a környezettel és a mosogatóval harmonizáló típus valóban hozhatja a vártakat.

Acél vagy gránit Blanco mosogató?

A rozsdamentes acél tulajdonképpen bármilyen konyhába jól passzol. Könnyen tisztítható és gazdag méretválasztékkal találkozhatnak az érdeklődők. A gránitra leginkább a tartósság, a stílus és a funkcionalitás egyedülálló elegye jellemző. A zúzott kő, az akril kötőanyag és a színezék keverékéből készült alapanyag ütés- és karcálló. A látványos design az exkluzív konyhákban is megállja a helyét. További előnye, hogy mosogatás közben tompítja a keletkező zajt, így a használata különösen kényelmes és praktikus. Sokan érdeklődnek a kerámia mosogatótálcák iránt is. Ezek a rusztikus és a modern konyhák elmaradhatatlan elemeinek számítanak. Egyszerűségük eleganciát hoz maga után, ráadásul sokáig megőrzik újszerű megjelenésüket.

Sarok mosogató vagy dupla tálcával ellátott típus?

A Blanco mosogató változatos kialakítással, többféle alapanyagból elérhető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen érdeklődnek a sarokra helyezhető mosogatók iránt, leginkább helytakarékossági szempontokból. A kör alakú, a hagyományos felépítésű, a duplatálcás megoldások egyaránt népszerűnek számítanak. Króm és acél mosogatószer adagolók is beszerezhetőek egy helyen, így a stílus tekintetében egyező megoldások kaphatnak helyet a konyhában.

Stílus és praktikum a konyhában

Miért nem mindegy, hogy milyen mosogató mellett döntesz? Milyen szempontok mentén választanak a fogyasztók? Elsősorban az alapanyag időtállósága, az egyszerű tisztítás lehetősége, valamint a stílus számítanak döntőnek a választáskor. A konyha az a helyiség, ahol sok időt tölt az ember, ezért korántsem mindegy, milyen környezet veszi körül. Természetesen a burkolatok és a bútorok egyaránt fontosak, de ha a mindennap elvégzendő teendőkről van szó, akkor a mosogató megkerülhetetlenül középpontba kerül.

Mi az az excenteres mosogató?

Sokan nem szeretnek mosogatás után a piszkos vízbe nyúlkálni. Nekik javasolja a Blanco mosogató gyártója az ún. excenteres működtetést. Mit jelent ez a gyakorlatban? Arról van szó, hogy a speciális kialakításnak köszönhetően, egy szűrővel zárható és nyitható a lefolyó. Érdemes tudni, hogy ez a megoldás csak széles kivezetőnyílás esetén alkalmazható, akkor viszont garantált befutónak számít. A Blanco mosogató már számtalanszor bizonyította a kimagasló minőségét. Építkezés vagy konyhafelújítás alkalmával érdemes megismerni a márka által kínáltakat.