Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Bútorszerelvények és bútorvasalatok választéka

Minden olyan bútorszerelvény és vasalat megtalálható webáruházunkban, ami a bútorok összeállításához, beszereléséhez vagy csak egyszerűen működéséhez elengedhetetlen bútorvasalat.
Rendezés:

Bútorakasztó IKEA Fehér

Cikkszám: D005112
(3)
Raktáron
140 Ft 121 Ft
19 Ft

Szekrényláb 100mm Fekete műanyag

Cikkszám: B010
(12)
Raktáron
127 Ft 110 Ft
17 Ft

Asztalláb 33112 870x60mm Króm

Cikkszám: DEPO-002499
(17)
Raktáron
2.932 Ft 2.550 Ft
382 Ft

Polctartó fém Nikkel 5x16mm

Cikkszám: BKELL0301
(6)
Raktáron
5 Ft 4 Ft
1 Ft

Asztalláb 33112 1100x60mm Króm

Cikkszám: D004326
(6)
Raktáron
3.678 Ft 3.198 Ft
480 Ft

Rejtett polctartó 10x100

Cikkszám: D006953
(1)
Raktáron
249 Ft

Rejtett polctartó C3276-10148 10x148

Cikkszám: D004123
(1)
Raktáron
607 Ft 528 Ft
79 Ft

Szekrény akasztó Excenteres

Cikkszám: BVAS0301
(4)
Raktáron
300 Ft

Szekrényláb 50x80mm Króm 19527

Cikkszám: D011717
(7)
Előrendelhető
424 Ft 369 Ft
55 Ft

Bútorszerelvények

Otthonaink, munkahelyünk bútorainak vannak jól látható felületei. Ezeket egyszerűen tudjuk még kreatívabbá varázsolni, a megfelelő bútor kiegészítőkkel. Van azonban a bútoroknak egy láthatatlan része. Ez teszi lehetővé, hogy a bútorok „összeálljanak” és elnyerjék azt a jelentésüket, amit szántunk nekik. Ezek a bútor alkatrészek, amilyen rendkívül fontosak és gyakran hordoznak magukban egyedi funkciókat, éppen olyan nehéz különbséget tenni közöttük egy laikusnak. A bútorszerelvények esetében mindenképpen a szakemberek tanácsai az irányadóak. Míg egy fogantyúról, vagy fogasról, esetleg fémrácsról, mindarról, ami a bútor kiegészítőket jelenti, könnyen el tudjuk dönteni, hogy megfelel-e az elvárásainknak, addig a bútorszerelvényeknél már nem tudjuk ugyanilyen könnyen megtenni ezt.

A bútorgörgők, bútorpántok, bútorzárak, bútorajtó vasalatok, fiók rendszerek, polctartók és csavarok-kötőelemek kiválasztásához elengedhetetlen a jól elkészített bútor terv. A bútor elképzeléseiknek és funkcióinak megfelelő bútorszerelvények listáját mindenképpen tartalmaznia kell egy jó bútor tervnek. Az itt megadott paraméterek alapján már viszonylag könnyen választhatnak a bútorszerelvények közül. A legfontosabb a bútorszerelvények kiválasztásához, hogy azok típusát és anyagát, funkcióit előre rögzítsék a tervben. Ez alapján már az elképzelések és a rendelkezésre álló költségkeret függvényében bátran böngészhet bárki a bútorszerelvény kínálatunkban. A kiválasztott és összeállított bútorszerelvény listát – azok a termékek, amiket összegyűjtött online kosarában - jó, ha a megrendelés leadása előtt átnézeti a kivitelezőjével.

Bútorszerelvény webáruház

A bútorszerelvény webáruházunkat, a több évtizedes tapasztalatok alapján, amit asztalosokkal, stúdiókkal együttműködve eltöltöttünk alkottuk meg. A bútorszerelvények típusait pontosan válogattuk szét kategóriákra. Az egyes bútor szerelvény kategóriákon belül az egyes termékek is könnyen megtalálhatók, azok típusa száma jól látható. Azok a bútorkészítők, akik tudják, hogy ezek a bútorszerelvények, mennyire fontos részei a jól működő bútoroknak, akár típus és cikkszám alapján is be tudják írni az elkészült tervbe ezeket. A bútorszerelvények kiválasztásánál így már nincs más feladata, a bútor tulajdonosának, mint hogy összeállítsa azokat a bútorszerelvény termékeket a kosarába, amik a tervben szerepelnek. A bútorszerelvények mellett, azonban, amelyek a kivitelező által rögzített elemek, a bútor kiegészítőknél, mosogatóknál és beépíthető készülékeknél sok minden múlik a fantáziánkon és elképzeléseinken. Válogasson nyugodtan, ennek megfelelően a webshopunkban.

A legegyszerűbb úgy bevásárolni a bútorszerelvény webáruházunkban, ha ezeket a fix alkatrészeket gyorsan egy lista alapján összeállítják, s a kiegészítők, készülékek között válogatnak a bútortervekhez mérten. Így a bútorhoz tartozó minden alkatrészt, beépíthető készüléket, mosogatót és kiegészítőket egy helyen össze tudják állítani. Így már a web áruházunkban jól áttekinthetőek lesznek a költségek, ami nagymértékben elősegíti, hogy teljesen meg legyenek elégedve az új bútorukkal. Nincs is más dolguk kezdésként tehát, minthogy gyorsan bepakolják a kosarukba a listájukon szereplő bútorszerelvényeket!