Barion Pixel
Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Bútorszerelvények és bútorvasalatok választéka

Minden olyan bútorszerelvény és vasalat megtalálható webáruházunkban, ami a bútorok összeállításához, beszereléséhez vagy csak egyszerűen működéséhez elengedhetetlen bútorvasalat.
Rendezés:

Bútorakasztó IKEA Fehér

Cikkszám: D005112
(3)
Raktáron
152 Ft 133 Ft

Camar függesztő sín 875-108mm

Cikkszám: BVAS0332
(4)
Raktáron
220 Ft 191 Ft

Asztalláb 33112 870x60mm Fekete

Cikkszám: D014171
(1)
Raktáron
2.986 Ft 2.596 Ft

Bútorszerelvények

Otthonaink, munkahelyünk bútorainak vannak jól látható felületei. Ezeket egyszerűen tudjuk még kreatívabbá varázsolni, a megfelelő bútor kiegészítőkkel. Van azonban a bútoroknak egy láthatatlan része. Ez teszi lehetővé, hogy a bútorok „összeálljanak” és elnyerjék azt a jelentésüket, amit szántunk nekik. Ezek a bútor alkatrészek, amilyen rendkívül fontosak és gyakran hordoznak magukban egyedi funkciókat, éppen olyan nehéz különbséget tenni közöttük egy laikusnak. A bútorszerelvények esetében mindenképpen a szakemberek tanácsai az irányadóak. Míg egy fogantyúról, vagy fogasról, esetleg fémrácsról, mindarról, ami a bútor kiegészítőket jelenti, könnyen el tudjuk dönteni, hogy megfelel-e az elvárásainknak, addig a bútorszerelvényeknél már nem tudjuk ugyanilyen könnyen megtenni ezt.

A bútorgörgők, bútorpántok, bútorzárak, bútorajtó vasalatok, fiók rendszerek, polctartók és csavarok-kötőelemek kiválasztásához elengedhetetlen a jól elkészített bútor terv. A bútor elképzeléseiknek és funkcióinak megfelelő bútorszerelvények listáját mindenképpen tartalmaznia kell egy jó bútor tervnek. Az itt megadott paraméterek alapján már viszonylag könnyen választhatnak a bútorszerelvények közül. A legfontosabb a bútorszerelvények kiválasztásához, hogy azok típusát és anyagát, funkcióit előre rögzítsék a tervben. Ez alapján már az elképzelések és a rendelkezésre álló költségkeret függvényében bátran böngészhet bárki a bútorszerelvény kínálatunkban. A kiválasztott és összeállított bútorszerelvény listát – azok a termékek, amiket összegyűjtött online kosarában - jó, ha a megrendelés leadása előtt átnézeti a kivitelezőjével.

Bútorszerelvény webáruház

A bútorszerelvény webáruházunkat, a több évtizedes tapasztalatok alapján, amit asztalosokkal, stúdiókkal együttműködve eltöltöttünk alkottuk meg. A bútorszerelvények típusait pontosan válogattuk szét kategóriákra. Az egyes bútor szerelvény kategóriákon belül az egyes termékek is könnyen megtalálhatók, azok típusa száma jól látható. Azok a bútorkészítők, akik tudják, hogy ezek a bútorszerelvények, mennyire fontos részei a jól működő bútoroknak, akár típus és cikkszám alapján is be tudják írni az elkészült tervbe ezeket. A bútorszerelvények kiválasztásánál így már nincs más feladata, a bútor tulajdonosának, mint hogy összeállítsa azokat a bútorszerelvény termékeket a kosarába, amik a tervben szerepelnek. A bútorszerelvények mellett, azonban, amelyek a kivitelező által rögzített elemek, a bútor kiegészítőknél, mosogatóknál és beépíthető készülékeknél sok minden múlik a fantáziánkon és elképzeléseinken. Válogasson nyugodtan, ennek megfelelően a webshopunkban.

A legegyszerűbb úgy bevásárolni a bútorszerelvény webáruházunkban, ha ezeket a fix alkatrészeket gyorsan egy lista alapján összeállítják, s a kiegészítők, készülékek között válogatnak a bútortervekhez mérten. Így a bútorhoz tartozó minden alkatrészt, beépíthető készüléket, mosogatót és kiegészítőket egy helyen össze tudják állítani. Így már a web áruházunkban jól áttekinthetőek lesznek a költségek, ami nagymértékben elősegíti, hogy teljesen meg legyenek elégedve az új bútorukkal. Nincs is más dolguk kezdésként tehát, minthogy gyorsan bepakolják a kosarukba a listájukon szereplő bútorszerelvényeket!