Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Regisztrálj asztalosként

Regisztrálj asztalosként

Bevezettünk egy új kedvezmény rendszert webáruházunkban! Ha asztalos vagy és szeretnél tőlünk vásárolni, akkor csak regisztrálj be az oldalunkra, hogy további kedvezményben részesülj. Ha már van regisztrációd és már vásároltál is tőlünk, mint asztalos, akkor a további kedvezményt automatikusan megkapod. Regisztrálj Te is törzsvásárlónak! 

Az eddigi hűségpont rendszerünk is természetesen megmarad. Ezt a regisztrált vásárlók továbbra is használni tudják. Ha viszont törzsvásárlóként vagy a rendszerben, mint asztalos, akkor csak a saját beálított kedvezményedet fogod tudni használni. Sokak számára ez a rendszer kényelmesebb lesz, valamint nem kell figyelgetni mikor járnak le a hűségpontok. A regisztrációt követően jelezd felénk az alábbi űrlapon, hogy asztalos vagy. Ezután beállítjuk neked a kedvezményt! Az oldalra való belépést követően már a kedvezménnyel csökkentet árat fogod látni. A kedvezmény beállítása 1-2 napot vesz igénybe.

A regisztrációdat ide kattintva tudod megcsinálni.

FONTOS! A kedvezményt csak akkor tudjuk beállítani, ha regisztrálsz a oldalunkra vagy már van regisztrációd!

Űrlap: (Az űrlap kitöltése nem egyenlő a regisztrációval)

Válaszd ki a megfelelőt:

Regisztrálok

Regisztrálj, ha asztalos vagy

Tartalomhoz tartozó címkék: asztalos asztalos regisztráció