Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Már készletről rendelheted az új SLIM kiegészítőket

Már készletről rendelheted az új SLIM kiegészítőket

Kiegészítők SLIM fiókokhoz!

Az új kiegészítők segítségével a SLIM fiókrendszer már könnyedén belső fiókká alakítható, tovább magasítható, illetve a fiókrendező panelok segítségével könnyedén rekeszekre osztható, ezáltal új rakodó tereket, nagyobb helyet és jobb helykihasználást kaphatunk bútorunkban. Fiókjainkat számos módon tehetjük komfortosabbá, az igényeinkhez jobban illeszkedővé. Most a SLIM fiókrendszerekhez érhetőek el új kiegészítők kínálatunkban.

Ezek a kiegészítők az oldalmagasítő korlátok, a belső fiókelőlapok, rögzítők és a fiókrendszerező panelek alkotják. A slim fiókhoz az oldalmagasító korlát egy ugyanolyan szögletes vonalvezetést kapott mint maga a fiókoldal, így teljes egészében illeszkedik a vékony káva megjelenéséhez. Egy fiókhoz alkalmazhatsz akár több korlátot is a fiók magasságát figyelembe véve. A korláthoz nem szükséges más kiegészítő, mert tartalmazza a rögzítési elemeket. A rögzítési pontja nem fixált, így szabadon méretezhető a szerelési pozíciója. A magasító korlátok az 500 és 450mm mélységű fiókokhoz elérhető.

Slim magasító korlát


A mai mondern és praktikus kivitelezéseket követve a SLIM fiókhoz elérhetőek lettek a belső fiók alkatrészek. A belső fiók önmagában annyit jelent, hogy kívül mondjuk csak két mély fiókkal rendelkező fiókfrontot látunk, de ha kihúzod a fiókot, akkor belül hozzáférsz egy másik (belső) fiókhoz. Ennek a funkciónak leginkább a dizájnban van szerepe és ha követni akarsz egy stílust. A slim belső fiókelőlapok és rögzítők az "A" magasságú (kisebb) fiókrendszerhez érhetőek el fehér és antracit színekben. A fiókelőlapok hossza 1200mm így ez szabadon a fiók szélességi méretéhez alakítható, amelyeket a beslő előlaprögzítő segítségével igazíthatsz a helyére.

Slim belső fiók előlap és rögzítő


A slim fiókrendszerező panelek segítenek a fiókod felosztásában, rendszerezésében. Praktikus megoldás, ha külön szeretnél választani többféle konyhai kiegészítőt, vagy akár tartós élelmiszereket a fiókodban. A fiók panel 1100mm hosszúságú és szabadon méretre szabható a saját elképzelésed szerint. Ezt az osztó panel B és C magasságú (mélyebb) slim fiókhoz alkalmazhatod. A rögzítővégre és a határolóra is szükséged lesz a panelek összekapcsolásához és a fiókkávához való rögzítéshez. A panel és a rögzítők is mind a két megszokott színben (fehér és antracit) rendelhető. 

Nincs más hátra állítsd össze Te is a saját egyedi fiókjaidat.

Slim fiókrendszerező panel

 

Tartalomhoz tartozó címkék: fiókrendszer slim fiók