Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Új rejtett elosztók, beépíthető konnektorok

Új rejtett elosztók, beépíthető konnektorok
Új rejtett elosztókkal és beépíthető konnektorral bővült kínálatunk. Érkezett pár új típus, a régebbi változatok pedig új külsőt kaptak leginkább színválaszték tekintetében. A rejtett elosztók még mindig közkedvelt terméknek minősülnek a fogyasztók számára. A modern fejlődő világnak köszönhetően jó ha van a közveztelen környezetünkben áramforrás. A beépíthető konnektorokat, ha jó helyre integrálják, akkor nem lesz gond a telefon, laptop töltése, valamint bármilyen elektromos eszközt üzemeltethetünk róla a közvetlen közleünkben.
Nem kell nézegessük az asztalra vagy az asztal alá helyezett hosszabítókat, nem kell bújkálni az asztal alá, ha be szeretnénk dugni valamit az elosztóba. A rejtett elosztó, amit a neve is elárul, ha nincs rá szükség elrejthető és cserébe egy esztétikus felületet kapunk. A beépíthető elosztók konyhába, nappaliba, irodai asztalokba, írósztalokba, számítógépasztalokba a legpraktikusabb választás. Válaszd ki a Tiédet!