Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Miért válassza az ELLECI Mosogatót?

Elleci gránit mosogatók

Az Elleci Olaszország piacvezető gránit mosogatótálca gyártója, a mosogatótálca ágazatában már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik. Az Elleci, az olasz kiválóságot képviseli, amit az olasz tökéletesség inspirált. Az Elleci minden terméke Olaszországban készül olasz alapanyagból. Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a teljes gyártási folyamatot egészen a késztermék létrejöttéig mérnökökből, tervezőkből és kutatókból álló szakgárda felügyeli. Ennek köszönhetően felső kategóriás minőségi szabványok kerülhettek bevezetésre a különleges vásárlói és piaci követelményeknek való megfelelés érdekében. Nézze meg az elleci gránit mosogató kínálatunkat...

Az Elleci márka termékei 100%-os  „Made in Italy"  tanusítvánnyal rendelkeznek. 

Az Elleci kínálatában, több mint 1000 féle mosogatótálca érhető el. Kínálatukban megtalálható a rozsdamentes acél mosogatók, kompozit mosogatótálcák és elektro mosogatók.

A rozsdamentes acél mosogatók 18/10 - es rozsdamentes acélból készülnek, amely a krómot és a nikkelt ideális arányban tartalmazzák. A krómnak köszönhetően az acél kemény lesz, ellenáll a korróziónak és a kopásnak, míg a nikkel az ütésállóságot fokozza. Kínálatában megtalálhatóak a designos mosogató alá beépíthető és a hagyományos munkalapra épített verziók. Az Elleci rozsdamentes acél mosogató kapható négyszögletes, illetve kör alakú kivitelben.

Az olasz gyártású Elleci kompozit mosogatók anyag és színválasztékát 3 csoportba sorolhatjuk. A KeraTEK, MetalTEK és GraniTEK típusok foglalják magukban az anyagok összetételét és színvilágát. Mindegyik Elleci gránit mosogatónak közös tulajdonsága közé tartozik a fokozott ütésállóság, a hőhatások elleni ellenállás, az antibakteriális védelem és UV-védelem, amely meggátolja a kifakulást az idő múlásával. Az Elleci anyagok rendkívüli értéke a töretlen, szorgos kutató munka. A G.P.S. rendszerrel öntött hőkezeléses kompozit anyag az öntési technológiák között a csúcskategóriává vált. A mosogató mindkét oldalán a részecskék egyenletes eloszlását eredményezi a masszában. Jelenleg a világon egyetlen másik mosogató gyártó sem alkalmaz ilyen fejlett, egyedülálló tulajdonságokkal bíró technológiát.

Elleci gránit mosogatók

Jelenleg mindennemű fejlesztés középpontjába a környezetvédelem áll. Az új technológiákba és anyagok kifejlesztésébe való folyamatos fejlesztés révén az Elleci olyan úttörő, különleges anyagot vezetett be, amely eddig sosem látott jellemzőkkel bír.

A KeraTEK nanotechnológiás mosogató a folyamatos tökéletesítés, minőség javítás, eredményeképpen született meg. A KeraTek mosogató kerámia nanorészecskékből + 6 úttörő akrilgyanta elegyéből áll, mely az Elleci új szabadalommal védett anyaga, mely eddig sose látott jellemzőkkel bír. Az új anyag mára a mosogatótálcák gyártásában fontos mérföldkövekké vált.

A KeraTEK mosogató jellemzői:

 • 100 % - os folttaszító hatás
 • Fokozott ütésállóság
 • Lágyabb és a karcokkal szemben ellenállóbb felület
 • Fokozott ellenállás a hősokkal szemben (+50%)
 • UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával
 • Antibakteriális védelem

 

A KeraTEK nanotechnológiás mosogatóra a gyártó 20 év garanciát ad. A KeraTEK mosogatók 4 színben érhetők el:

Keratek

A GraniTEK gránit mosogató továbbfejlesztésével sikerült a részecskék méretét tovább csökkenteni, ami által a felület még könnyebben tisztíthatóvá vált. A GraniTEK természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jött létre, mely gránit tulajdonságának köszönhetően ellenáll a magas hőmérsékletnek, karcokkal és erős, dúrva ütéseknek, nekiverődéséknek.

A GraniTEK mosogató jellemzői:

 • Nagyfokú ütésállóság
 • Hősokkal szembeni ellenállás
 • UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával
 • Antibakteriális védelem

Az Elleci a GraniTek mosogatóra 10 év garanciát vállal és a mosogatók összesen 13 színben érhetőek el:

Granitek

A MetalTek mosogatótálca elsődleges különlegessége a gránithoz hozzáadott fém részecskék, melyek a külső felületet csillogóvá és fényessé varázsolják. A cél a különleges metál effekt elérésre volt, ami esztétikus megjelenést adja. Megragadja az ember figyelmét és mindenkit arra késztet, hogy megérintse.

A továbbfejlesztett MetalTEK őrlemény anyagban a részecskék, még kisebbek, ezáltal jelentősen csökken a felület porozitása, melynek következtében a termék még könnyebben tisztítható.

A MetalTek mosogatók jellemzői:

 • Nagyfokú ütésállóság
 • Hősokkal szembeni ellenállás
 • UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával
 • Antibakteriális védelem

A MetalTekre a gyártó 10 év garanciát ad. A mosogatók 5 színben érhetőek el: 

Metaltek

AZ ELLECI MOSOGATÓTÁLCÁK EGYEDI TULAJDONSÁGAI

 • 100% - os folttaszító hatás

100% Folttaszító hatás100% - os víztaszítás: az alkalmazott műgyantának köszönhetően. A molekuláris kötések 100% - os mértékig vízlepergetővé teszik a felületet. Az új hexavalens akrilgyanta egy vízálló határréteget képez. Ellenáll a kávé, bor, zsír, gyümölcslé, citrom, fehérítőszer okozta foltnak. A nagyobb érintkezési szögnek köszönhetően a víz gyorsabban lefolyik.

 

 • Nagyobb ütésállóság

Nagyobb ütésállóságAz Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez. Az anyag még a legjobb versenytársunk termékénél is 30%-kal egyenletesebb és ellenállóbb.

 

 • Lágyabb és a karcokkal szemben ellenállóbb felület

KarcállóságSimább és keményebb: a kerámia nanorészecskékkel és a nagy sűrűség révén az anyag porozitása megszűnik, és még ellenállóbbá válik a karcolásokkal szemben. A kerámia nanorészecskék a keverék nano méretű hézagait kitöltik. Karcokkal szembeni ellenállás: az új összetételnek köszönhetően az anyag jóval ellenállóbb a karcokkal szemben.

 

 • Fokozott ellenállás a hősokkal szemben (+50%)

HőállóságAz új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, legkiemelkedőbb versenytársunk termékénél 50%-kal nagyobb mértékben áll ellen a karcoknak és a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6) 

 

 • UV-védelem, nincs fakulás az idő múlásával

UV - VédelemAz összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

 

 

 • Antibakteriális védelem

Antibakteriális védelemHigiénia: az anyag összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok. 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

Tartalomhoz tartozó címkék: elleci mosogató