Barion Pixel
Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Márciusi blanco mosogató őrület

Márciusi blanco mosogató őrület
Megérkeztek az Új blanco szilgránit színek a törtfehér és a vulkánszürke. A két új színből már raktárkészletünkről elérhetőek egyes gránit mosogatók és csaptelepek is. Ennek fényében Március 1-31-ig minden megrendelt blanco gránit mosogató és csaptelephez pároshoz ajándékba adunk egy Yano mosogatószer adagolót. Ha csak blanco gránit mosogatót rendelsz, akkor az ajándék egy helytakarékos bűzzáró szifon. Továbbá, ha személyesen a bemutató termünkben rendelsz, vagy veszed át a weboldalon leadott rendelésed, akkor még 5% kedvezményben részesülsz. Nézd meg kínálatunkat ide kattintva.

Az új blanco gránit színek remekül illeszkednek a mostani bútor alapanyag dekorokhoz, illetve a jelenlegi modern lakberendezési elváráshoz egyaránt. Gyakran másolják, de soha nem érnek fel hozzá. Évről-évre, egyre több ügyfél fekteti bizalmát az eredetibe a BLANCO Silgranit-ba.
A Silgranit színválasztékot kínál, mindegyiket a tervezői csapat fejleszti – két fontos szempontot szem előtt tartva: tökéletesen igazodjanak a többi színhez a konyhában, és a színek sok éven át változatlanul őrizzék meg eredeti szépségüket. Hozzon létre kontrasztot vagy válasszon olyan mosogatót, mely beleolvad a konyha színkoncepciójába!
A Silgranit mosogatók csodálatosan kőszerű felülete bársonyos tapintású, matt, modern megjelenést sugároz, amely lágyan beleolvad a konyha környező anyagaiba.

Blanco mosogató őrület

Rendelj most blanco gránit mosogatót + csaptelepet és vidd el ajándékba a Blanco Yano mosogatószer adagolót.

Ha csak mosogatóra van szükséged akkor se csüggedj el, mert nem marad el az ajándék. A gránit mosogatóhoz ajándék helytakarékos bűzzáró szifont kapsz grátiszként. Ha kérdésed lenne, keress minket elérhetőségünk bármelyikén.

  • +5% kedvezmény, bolti átvétel esetén