Barion Pixel
Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Fogantyú, bútorfogantyúk széles választéka

Fogantyú típusok

Legyen szó bármilyen bútorról, a fogantyú is igencsak fontos szerepet tölt be. A bútorfogantyú a stílusos megjelenés mellett, méretében is alkalmazkodni tud az adott ajtók vagy fiókok méretéhez. Mindezek mellett a modern színektől az antikolt megjelenésig válogathatunk közöttük. A fogantyúkhoz a felfogató csavar (M4x22) alap tartozék, amely alkalmas 18mm vastag lapra történő felfogatásra.

Rendezés:

Fogantyú E037-096-136 96 Nikkel

Cikkszám: D009655
(16)
Raktáron
489 Ft 425 Ft

Fogantyú húzó IV-8 Antikolt

Cikkszám: D013529
(35)
Előrendelhető
734 Ft

Fogantyú E081-128 Fekete

Cikkszám: D042862
(6)
Készlethiány
935 Ft 813 Ft

Fogantyú COMO Króm 96mm

Cikkszám: D028191
(8)
Raktáron
478 Ft

Fogantyú E032-096 96 Antikolt

Cikkszám: D009480
(5)
Előrendelhető
570 Ft 496 Ft

A tökéletes bútorfogantyú nyomában

A lényeg a részletekben rejlik - mondják sokan, ami többek között a mindennapi életvitelünkre, illetve azon belül a bútorhasználatra is igaz. Elvégre nem elég, ha egy szekrényt vagy fiókot ki tudunk nyitni, mert az is rengeteget számít, hogy milyen bútorfogantyú teszi ezt lehetővé. Bár egy meglehetősen kisméretű kiegészítőről van szó, amiről ebből kifolyólag könnyű megfeledkezni, ám ez korántsem jelenti azt, hogy jelentéktelen volna, sőt! Egy szép darab sokkal elegánsabbá tudja tenni az adott bútort, arról nem is beszélve, hogy nemcsak az esztétikai értékét tudja növelni, hanem annak funkcionalitását is. Nem véletlen, hogy sokan élnek a lehetőséggel és lecserélik a már meglévő bútorfogantyúkat újakra, olyanokra, amelyek jobban megfelelnek az egyéni ízlésüknek, esetleg jobban beleillenek az otthonuk stílusába. Amennyiben mi is így teszünk, meg fogunk lepődni, hogy milyen széles kínálatból van szerencsénk válogatni, ami további kérdéseket vet fel. Többek között például azt, hogy mi alapján válasszuk ki a megfelelőt? 

A bútorfogantyúk széles választéka áll rendelkezésre 

Amennyiben úgy döntünk, hogy feltérképezzük a kínálatot, az első, amire figyelmesek leszünk, az a hihetetlenül nagy választék. Ez különösen azokat szokta meglepetésként érni, akik azt gondolják, hogy fogantyú és fogantyú között nem lehetnek olyan számottevő különbségek. Nos, a valóság egészen másképp fest. Már önmagában a bútorfogantyúk anyagát tekintve is rengetegféle különböző megoldással találkozhatunk. Vannak alumíniumból, fából, fényes, illetve matt krómból, nikkelből, valamint műanyagból készült változatok is. Ugyanakkor, abban az esetben is megtalálhatjuk a számításunkat, ha nikkel-inox, antik stílusú vagy Swarovski kristályokkal díszített fogantyúkat keresünk. Itt még nincs vége, hogy nemcsak anyagban, hanem formában is különböznek egymástól. Vannak egyenes, illetve ívelt típusok, de a keskeny csőformájú és a vastag lapos változatok is rendelkezésre állnak. Ugyanúgy, ahogy a gombfogantyúk is, amik szintén remek választásnak bizonyulhatnak. 

Ami pedig a bútorfogantyú színét illeti, e tekintetben is meglehetősen nagy a kínálat, ami igaz a felületükre is. Gondolunk itt arra, hogy a lakkozott, a fényes, a szatén fényű, a matt és a csiszolt hatású változatok is elérhetőek. Igazából csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat, bár természetesen nemcsak a saját ízlésünket, hanem az otthonunk, illetve az adott bútor stílusát is érdemes figyelembe venni. A lényeg, hogy kizárólag minőségi termékek között nézelődjünk, hiszen egy fogantyúnak nemcsak stílusosnak és esztétikusnak kell lennie, hanem tartósnak is. Látható tehát, hogy a bútorfogantyú azon kicsi, ám fontos jelentőséggel bíró kiegészítők közé tartozik, aminek a kiválasztását nem szabad a véletlenre bíznunk. A megfelelő változatok kiválasztásához kell egy kis tudatosság és némi türelem is, de megéri a fáradozást. Ha megtaláljuk azokat, amik passzolnak az otthonunkba, akkor tetszetős végeredményt fogunk elérni.