Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Fogantyú, bútorfogantyúk széles választéka

Fogantyú típusok

Legyen szó bármilyen bútorról, a fogantyú is igencsak fontos szerepet tölt be. A bútorfogantyú a stílusos megjelenés mellett, méretében is alkalmazkodni tud az adott ajtók vagy fiókok méretéhez. Mindezek mellett a modern színektől az antikolt megjelenésig válogathatunk közöttük. A fogantyúkhoz a felfogató csavar (M4x22) alap tartozék, amely alkalmas 18mm vastag lapra történő felfogatásra.

Rendezés:

Fogantyú E037-096-136 96 Nikkel

Cikkszám: D009655
(16)
Raktáron
457 Ft 398 Ft
59 Ft

Fogantyú E081-128 Fekete

Cikkszám: D042862
(7)
Raktáron
842 Ft 732 Ft
110 Ft

Fogantyú húzó III-13 Antik

Cikkszám: D019247
(11)
Raktáron
483 Ft

Fogantyú EM-093 96mm Króm

Cikkszám: D022271
(7)
Raktáron
385 Ft 335 Ft
50 Ft

Fogantyú profil L806B Alumínium 3000 mm

Cikkszám: D052156
Raktáron
4.457 Ft 3.523 Ft
934 Ft

Fogantyú 921-127 76 Fekete nikkel

Cikkszám: D047277
(3)
Raktáron
596 Ft 518 Ft
78 Ft

Fogantyú COMO Króm 96mm

Cikkszám: D028191
(8)
Raktáron
478 Ft

Fogantyú E032-096 96 Antikolt

Cikkszám: D009480
(6)
Raktáron
550 Ft 478 Ft
72 Ft

A tökéletes bútorfogantyú nyomában

A lényeg a részletekben rejlik - mondják sokan, ami többek között a mindennapi életvitelünkre, illetve azon belül a bútorhasználatra is igaz. Elvégre nem elég, ha egy szekrényt vagy fiókot ki tudunk nyitni, mert az is rengeteget számít, hogy milyen bútorfogantyú teszi ezt lehetővé. Bár egy meglehetősen kisméretű kiegészítőről van szó, amiről ebből kifolyólag könnyű megfeledkezni, ám ez korántsem jelenti azt, hogy jelentéktelen volna, sőt! Egy szép darab sokkal elegánsabbá tudja tenni az adott bútort, arról nem is beszélve, hogy nemcsak az esztétikai értékét tudja növelni, hanem annak funkcionalitását is. Nem véletlen, hogy sokan élnek a lehetőséggel és lecserélik a már meglévő bútorfogantyúkat újakra, olyanokra, amelyek jobban megfelelnek az egyéni ízlésüknek, esetleg jobban beleillenek az otthonuk stílusába. Amennyiben mi is így teszünk, meg fogunk lepődni, hogy milyen széles kínálatból van szerencsénk válogatni, ami további kérdéseket vet fel. Többek között például azt, hogy mi alapján válasszuk ki a megfelelőt? 

A bútorfogantyúk széles választéka áll rendelkezésre 

Amennyiben úgy döntünk, hogy feltérképezzük a kínálatot, az első, amire figyelmesek leszünk, az a hihetetlenül nagy választék. Ez különösen azokat szokta meglepetésként érni, akik azt gondolják, hogy fogantyú és fogantyú között nem lehetnek olyan számottevő különbségek. Nos, a valóság egészen másképp fest. Már önmagában a bútorfogantyúk anyagát tekintve is rengetegféle különböző megoldással találkozhatunk. Vannak alumíniumból, fából, fényes, illetve matt krómból, nikkelből, valamint műanyagból készült változatok is. Ugyanakkor, abban az esetben is megtalálhatjuk a számításunkat, ha nikkel-inox, antik stílusú vagy Swarovski kristályokkal díszített fogantyúkat keresünk. Itt még nincs vége, hogy nemcsak anyagban, hanem formában is különböznek egymástól. Vannak egyenes, illetve ívelt típusok, de a keskeny csőformájú és a vastag lapos változatok is rendelkezésre állnak. Ugyanúgy, ahogy a gombfogantyúk is, amik szintén remek választásnak bizonyulhatnak. 

Ami pedig a bútorfogantyú színét illeti, e tekintetben is meglehetősen nagy a kínálat, ami igaz a felületükre is. Gondolunk itt arra, hogy a lakkozott, a fényes, a szatén fényű, a matt és a csiszolt hatású változatok is elérhetőek. Igazából csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat, bár természetesen nemcsak a saját ízlésünket, hanem az otthonunk, illetve az adott bútor stílusát is érdemes figyelembe venni. A lényeg, hogy kizárólag minőségi termékek között nézelődjünk, hiszen egy fogantyúnak nemcsak stílusosnak és esztétikusnak kell lennie, hanem tartósnak is. Látható tehát, hogy a bútorfogantyú azon kicsi, ám fontos jelentőséggel bíró kiegészítők közé tartozik, aminek a kiválasztását nem szabad a véletlenre bíznunk. A megfelelő változatok kiválasztásához kell egy kis tudatosság és némi türelem is, de megéri a fáradozást. Ha megtaláljuk azokat, amik passzolnak az otthonunkba, akkor tetszetős végeredményt fogunk elérni.