Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Rendben
Termékek Menü
0
06704218296

Szerinted melyik fiókrendszer a jobb?

Szerinted melyik fiókrendszer a jobb? Osszd meg velünk véleményed. Neked melyik fiókrendszer a szinpatikusabb. A fékezős és duplafalú fém fiókoldallal rendelkező rendszerekből nálunk két gyártó közül választhatsz. A magas minőségű, de árban magasabb Blum, vagy a jó ár/érték arányú középkategóriás FDS fiókrendszerek. Látszólag egy laikus számára a két fiókrendszer között nem sok különbség van.

Blum vs FDS

A fékezős és duplafalú fém fiókoldallal rendelkező rendszerekből nálunk két gyártó közül választhatsz. A magas minőségű, de árban magasabb Blum, vagy a jó ár/érték arányú középkategóriás FDS fiókrendszerek. Látszólag egy laikus számára a két fiókrendszer között nem sok különbség van. Nos ez nem teljesen így van. A blum fékező mechanikája fejlettebb a FDS-énél és a vezetősín szerkezete is kifinomultabb működéssel bír, ez emeli a blumot egy magasabb minőségi kategóriába. Ettől még az FDS fiókrendszert nem szabad leírnuk, mert a kiváló ár/érték aránya mellett tökéletesen teszi a dolgát.


Tartalomhoz tartozó címkék: fiókrendszer blum vs fds