Barion Pixel
Elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

fémrács

Konyhai fémrács és kihúzható fémrács választék

2021. 09. 17. 14:42:02
A konyhai fémrács választék igen változatos. A rácsoknak sokféle típusa lehet ezen felül is különböző felhasználási területtel is rendelkeznek. A beépíthető fémrácsoknál lehet oldallapra vagy fenéklapra szerelhető, illetve lehet ez éppen sarokszekrény vagy akár kamrapolc vasalat is. A konyhai fémrácsoknak köszönhetően könnyeben hozzáférünk a dolgainkhoz, valamint ki tudjuk használni a szekrényünk eldugott helyeit is. A konyhai rácsok tulajdonságai közül, ami még kiemelkedik az az átlátható tárolás, ezáltal könnyen észrevesszük mi hol is van. A kihúzahtó tárolók egyszerű és praktikus megoldás, ha konyhai tárolásról beszélünk.

Szakmai nap Blum, Ecorgan, BútorVonal

2020. 09. 18. 10:43:57

Cégünknél 2020.09.24-én Szakmai Napot tartunk. Ezen a napon három beszállító partnerünk (Blum, Ecorgan, BútorVonal) termékeit és újdonságit tekinthetitek meg. Ezen felül a vásárlások és megrendelések során kedvezményben is részesültök. A blum termékekből 10%, az Ecorgan által forgalmazott termékekből (Blanco,Livinox,Smeg,Elica) 10%, a BútorVonal termékekből (Kesseböhmer fémrácsok, Bachmann elosztók) 20% kedvezményt adunk. Ezek az engedmények a weboldalon feltüntetett árakból értendőek.

 

Fordít, talál, kivesz!

2019. 04. 02. 08:00:00

Önnel is gyakran előfordul, hogy a szekrény belseje átláthatatlan, majd amikor gyönyörűen rendet rakott, akkor jut eszébe, hogy pont arra van szüksége, ami legbelülre került? Elege van az állandó rendrakásból és, hogy sosem talál semmit? A Kesseböhmer a tőlük már megszokott módon a könnyű és megbízható működést helyezi előtérbe. A TurnMotion II könnyű hozzáférhetőséget biztosít a szekrény belsejéhez. A TurnMotion II két tálcából áll. Mindkét tálca bármelyik irányba 360 ° - os szögbe könnyedén forog, ezáltal a hozzáférhetetlen elemeket könnyen elérhetővé teszi.

Minden jó dolog fenntről jön!

2019. 03. 26. 13:00:00

Szeretné, ha a konyhaszekrény felső részében mindig rend lenne? Elege van abból, hogy állandóan székre kell állnia ahhoz, hogy elérje a felső polcot? Nem kell tovább álmodozni, hiszen az  álma, hogy minden polcot könnyedén elérjen, most valósággá válik. Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy sok tároló helyet szeretnének, de az csak úgy valósítható meg, hogy a felső polcokat már nem érik el anélkül, hogy székre vagy kis fellépőre kellene állniuk.

Kesseböhmer No. 15 Classic

2019. 03. 04. 13:42:18

Nem tudja, hol tárolja a mindennapi főzés hozzávalóit?  Helytakarékos, praktikus konyhai tárolási lehetőséget keres? A  Kesseböhmer No. 15 Classic ClickFixx-szel és 3D frontbeállítással a modern konyha kihagyhatatlan eleme. A Kesseböhmer fémrács összeszerelése gyerekjáték, a kétlépéses 3D-s beállításnak köszönhetően lehetővé teszi a gyors és pontos beépítést. Válassza a Kesseböhmer „No. 15 Classic” névre keresztelt keskeny kivitelű 2 polcos fémrácsát, ami kis helyet foglal el, de annál több, minden fér el benne. A fémrács 2 polca egymástól függetlenül külön-külön mozgatható.

Kesseböhmer Lemans 2 Arena Classic vesetál

2018. 09. 12. 11:58:00

A Kesseböhmer vese alakú fémrács elegáns, színvonalas és a szervezett konyhai tárolást teszi lehetővé, mindemellett segítséget nyújt a végfelhasználóknak a rendelkezésre álló tér lehető legjobb helykihasználásához. A Kesseböhmer- LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács a sarokszekrény belső tartalmának optimálisabb kihasználását, átláthatóságát, praktikus, hatékony tárolását eredményezi. Teljes hozzáférést enged a sarokszekrény belsejéhez, amivel megkönnyíti a tárolt eszközök elérését.A Kesseböhmer- LeMans II Arena CLASSIC vese alakú fémrács a sarokszekrény belső tartalmának optimálisabb kihasználását, átláthatóságát, praktikus, hatékony tárolását eredményezi.