Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Fali panelek a belső terek megvalósításához

Fali panelek a belső terek megvalósításához
A különféle falburkolatok napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek. Közülük is kiemelkednek a kiváló tulajdonságokkal rendelkező, fából készült falpanelek. A 80-as és 90-es években szinte minden hazai lakásban megjelent valamilyen falburkolat, leggyakrabban lambéria formájában. Ezek mára kikoptak a divatból, de az utóbbi években egyre több felújítás során láthattuk, hogy a régi lambéria átfestése vagy átalakítása modern, kellemes hangulatot adott az otthonoknak. Talán éppen ezen sikeres felújítások inspirálták az újabb ötleteket a dekoratív falburkolatok terén. Az általunk kínált falpanelek praktikus, sokoldalú és tartós megoldást kínálnak mindazoknak, akik új dekorációs elemmel szeretnék harmonikusabbá és derűsebbé tenni otthonukat.

A falpanelek felhasználhatók felújításokhoz és új építésekhez is. Különböző helyiségek, például étkező és nappali között vizuális kapcsolatot teremthetünk segítségükkel, remek hátteret biztosítanak egy médiafalhoz vagy egy olvasósarokhoz, illetve ellenállóbb felületet adnak egy előszobafalnak. Az általunk forgalmazott falpanelek kiváló ár-érték arányt képviselnek, és magas minőségérzetet nyújtanak. A panelek moduláris felépítésüknek köszönhetően egyszerűen és gazdaságosan szerelhetők, akár egyszerű barkácsszerszámokkal is.

A különböző formák harmonizálnak a hozzájuk társított színekkel. Néhány szín megegyezik topmatt (TM) lapjaink színeivel, így a bútorok és falburkolatok együttes használata még harmonikusabb teret eredményezhet. Az MDF alapanyag sűrűsége miatt jó alaktartó és könnyen megmunkálható, például sarkok kialakításakor. A PVC felület egyenletes, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és karcoknak, könnyen tisztítható. Felületük ujjlenyomat-taszító, és nagyon alacsony fénytörési együtthatójuknak köszönhetően kiemelkedően matt hatást biztosítanak. A selymes tapintású bevonat fokozza a kellemes érzetet.

Fali panel Allegro antracit

A falpaneleket függőlegesen vagy vízszintesen is felrakhatjuk, az elrendezéstől függően magasítva a térérzetet vagy igazodva a bútorok vízszintes elrendezéséhez. A megfelelő panel kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy az színben és formában illeszkedjen belső terünkhöz. Emellett vegyük figyelembe a panelek kiszerelését: minden esetben nettó négyzetmétert adunk meg a csomagon és a termék nevében. Nagyobb felületek esetén érdemes 5-10% pluszt számolni a rendelésnél, hogy biztosan elegendő legyen az alapanyag. Egy csomagban 4-6 szál panel található, a panel típusától függően. A panelek hasznos hossza 2750 mm, így nagyobb borítások esetén az esztétikus toldásra is gondolni kell.

A paneleket rögzíthetjük ragasztással közvetlenül a felületre, de javasolt a párnafák használata, melyekre ragasztással vagy nem látszó felületeken szögeléssel rögzíthetjük az elemeket. A legesztétikusabb hatás érdekében ajánlott a színazonos indító- és záróprofilok használata. A tisztítást semleges kémhatású, nem karcoló folyadékokkal és puha törlőkendővel javasoljuk, például meleg szappanos vízzel vagy ablaktisztítóval. A tisztítás után a felületet egy puha törlőkendővel töröljük szárazra.

Az MDF alapanyag miatt a termék nem ajánlott közvetlen víznek, magas páratartalomnak vagy hőhatásnak kitett helyekre, például fürdőszobába vagy konyhai hátfalnak. A padlóval érintkező felület vízzárásáról gondoskodni kell, hogy a felmosás ne károsítsa a panelt.

Tartalomhoz tartozó címkék: fali panel