Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Rendben
Termékek Menü
0
06704218296

Blum Szakmai Napi Akció

Blum Szakmai Napi Akció Üzeletünkben 2016. Szeptember 15.-én csütörtökön Blum Szakmai Napot tartunk. Ezen a napon minden Blum termékre és sablon-ra 20% kedvezményt adunk. Gyere el szakmai napunkra, ahol ki tudod próbálni az aktuális újdonságokat. A minőségi és modern fiókrendszerek és felnyíló vasalatok, valamint a kivetőpánt megoldások mellett minden más termékünket szemügyre veheted. Ha eljösz részesülsz a 20% kedvezményben, amelyet bármely Blum termékre fel tudsz használni.

Gyere el szakmai napunkra, ahol ki tudod próbálni az aktuális újdonságokat. A minőségi és modern fiókrendszerek és felnyíló vasalatok, valamint a kivetőpánt megoldások mellett minden más termékünket szemügyre veheted. Ha eljösz részesülsz a 20% kedvezményben, amelyet bármely Blum termékre fel tudsz használni.

Amennyiben nincs lehetőséged ellátogatni hozzánk akkor se csüggedj, mert az akciót kibővítettük ONLINE. Ha webáruházunkban rendelnél 15.-én és 16.-án akkor használd a blumakcio kuponkódot és az online rendeléseden is jóváírjuk a kedvezményt.

Blum Szakmai Nap

Blum akció