Barion Pixel
A weboldal Cookie-kat használ. A "Beállítások módosítása" link alatt tudja kezelni őket, amennyiben az "Elfogad" gombra kattint jóváhagyja a Cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Fedezd fel a Blum Szakmai Hetet: 20% Kedvezmény Webáruházunkban!

Fedezd fel a Blum Szakmai Hetet: 20% Kedvezmény Webáruházunkban!

 

Üdvözlünk kedves vásárlóink és design rajongók! Október 25-én kezdetét veszi az év egyik legizgalmasabb eseménye: a Blum Szakmai Hét, ami November 3-ig tart. Ez az esemény minden bizonnyal egyedülálló lehetőség, hogy megismerd a legújabb design és konyhai innovációkat, miközben lenyűgöző ajánlatainkból is részt vehetsz. 

A Blum márka azoknak szól, akik hisznek a minőségben és a funkcionalitásban. Világszerte elismert vállalatunk a legkiválóbb minőségű konyhai tartozékok és súrlódás nélküli ajtómozgatók területén jeleskedik. A Blum termékei tökéletes összhangban vannak a modern konyhai tervezés trendjeivel, és praktikusságukkal hosszú éveken át szolgálnak. Mindig az innovációra törekszünk, hogy otthonod még kényelmesebbé és stílusosabbá tegyük.

A Blum Szakmai Hét Menete

Az idei Blum Szakmai Hét október 25-én veszi kezdetét, amikor is webáruházunkban különleges 20%-os kedvezményt kínálunk minden Blum, Kesseböhmer, Bachmann és Hailo termékre a blum20 kuponkód felhasználásával, a regisztrációval rendelkező Törzsvásárlók használják a blumtv kuponkódot. Ez egyedülálló lehetőség a Blum termékeinek megismerésére, és otthonod új szintre emelésére.

Az esemény során vállalatunk bemutatja a legújabb konyhai megoldásait, és azokat az innovációkat, amik a konyhatervezés világát forradalmasítják. November 3-ig a kuponkód birtokosai élvezhetik a kedvezményeket és fedezhetik fel a Blum által kínált újdonságokat. Ezzel a hét folyamán támogatjuk az otthonok kényelmes és elegáns kialakítását.

Ne Maradj Le Az Eseményről!

A Blum Szakmai Hét alkalmából arra ösztönözünk mindenkit, hogy vegye részt ebben a különleges eseményben és használja ki a blum rendeléseknél járó 20%-os kedvezményt a blum20 kuponkód segítségével. Legyen szó új konyhai projektről vagy egyszerűen csak néhány konyhai kiegészítőről, most a legjobb idő, hogy megvalósítsd terveidet.

Ezen túlmenően, ne hagyd ki az október 25-i szakmai napot, ahol a Blum partnerünk bemutatja az újdonságokat, és lehetőséged nyílik a gyártókkal közvetlenül találkozni. Ez az esemény mélyebb bepillantást enged a Blum világába, és lehetőséget teremt a szakmai kapcsolatok kialakítására.

*A 20% kedvezmény a kiskereskedelmi árból érvényes!

  • A kuponkód: blum20
  • Törzsvásárlóknak: blumtv

 

Az alábbi sablonokra 45% kedvezményt adunk!

  • ZMM.0400 BOXFIX E-MR737
  • ZMM.0350 BOXFIX E-T GR
  • ZMM.0700 BOXFIX E-L OR
  • ZMM.0700.20BF E-L+ZUT OR
  • ZML.4010 KOE-LE R+LOR/S

A kuponkód: blums45