Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Ne kössön kompromisszumot!

Kesseböhmer ergoAgent

Kevés a munkafelület a konyhájában? Jobban szereti állva előkészíteni az ételt, de az asztal túl alacsony? Problémát okoz, hogy nem mindig megfelelő az asztal magassága? Önnek is ismerős, hogy egy nagyobb főzés folyamán az étkezőasztalt is igénybe kell vennie? 

Itt a forradalmian új megoldás, ami háziasszonyok ezreinek könnyíti meg a munkáját! Kattintson a képre és olvasson tovább...

Kesseböhmer ergoAGENT új, különböző magasságban állítható munkapad koncepciója a konyhákat még hatékonyabbá, egyszerűbbé, és mindenekelőtt kényelmesebbé teszi.

Kessböhmer - HölgyeményA megkérdezett háziasszonyok arra panaszkodtak, hogy kényelmetlen számukra az olyan feladatok elvégzése, amelyeket a konyhaasztal mellett állva kell elvégezni, mint például az aprítás, dagasztás, pogácsaszaggatás. A közös családi evésnél viszont jól jön a normál magasság. Az egyetlen logikus megoldás az, hogy a magasság alkalmazkodjon a felhasználóhoz - nem fordítva. A magasság megváltoztatása történjen gyorsan, egyszerűen, egy gombnyomással, amit bárki könnyedén tud kezelni. A közeljövőben az ilyen emelőrendszerek megváltoztatják és meghatározzák a konyhákat. A Kesseböhmer ergoAGENT azért jött létre, hogy az emberek ugyanazt a kis helyet használhassák különböző funkciókhoz, mindig olyan magasságban dolgozhassanak, amely megfelel a feladatnak és a munkatípusnak.

A Kesseböhmer ergoAGENT-nek két típusa van: a MONO és a TWIN.

Az ergoAGENT mono szimpla emelő rendszerrel van ellátva, 40 kg teherbírású, 1200 x 800 mm-es asztaltetőhöz rögzíthető. Az asztal magassága 655mm-ről 1115 mm-re állítható (+az asztaltető vastagsága). Az ergoAGENT monót egy összekötő gerenda köti a falhoz, így bármilyen magasságban szilárdan áll. A magasságot rendkívül egyszerűen néhány másodperc alatt lehet állítani. A kar húzásával aktiválhatja az ergoAGENT mono-t, hogy felfelé vagy lefelé csússzon a kívánt magasság eléréséhez.

Az ergoAGENT mono-t úgy jellemeznénk, hogy „Egy kis asztal és sokkal több szabadság.”

Az ergoAGENT twin dupla emelő rendszerrel van ellátva, 100 kg teherbírású, 1800 x 800 mm-es asztaltetőhöz rögzíthető. Az asztal magassága 655mm-ről 1115 mm-re állítható (+az asztaltető vastagsága). Az ergoAGENT twin két lábon áll, bármerre elmozdítható, és működését tekintve megegyezik az ergoAGENT mono technológiájával.

Az ergoAGENT twin kompromisszumok nélküli korlátlan rugalmasság.