Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Húzd ki a fiók fogantyú választás méregfogát!

Húzd ki a fiók fogantyú választás méregfogát!

A fiók fogantyú olyan kelléke életednek, amire lehet nem is gondolsz túlságosan sokat, pedig kifejezetten sűrűn találkozol vele. 

Majdnem annyiszor nyúlsz érte, mint a telefonodért, és bizony nagyon kényelmetlenül tud érinteni, ha valami probléma következtében a fogantyú letörik, meghibásodik, azaz már nem látja el, olyan jól bejáratott, megszokott funkcióját, mint régen. Vannak olyan kiegészítői életünknek, melyek ilyen néma szolgálatot teljesítenek. Igazán eszünkbe sem jut, hogy naponta használjuk őket, ám ha hirtelenül betoppan a nem várt baj, azonnal a fejünkhöz kapunk, és ráébredünk arra mennyire értékes részei voltak életünknek. A fiók fogantyú is egy ilyen, ritkán elismert eleme mind a munkahelyi, mind a családi életünknek. Épp ezért, amikor vásárlásra adod a fejed jó, ha megfontolsz néhány alapvető tényezőt, melyek nagymértékben segíthetik döntésedet, s melyeknek köszönhetően kihúzhatod a tévedés méregfogát!

A stílus mérvadó. Gondolhatod azt is, hogy minek is foglalkozni a trenddel egy egyszerű fogantyú esetén? Legyen jól használható, és ennyi. Igen, valószínűleg ennyi tényleg elég lenne akkor, ha egy eldugott sarokban lévő, aprócska fiókhoz keresnél kiegészítőt. Olyan bútorhoz, amit soha, senki sem lát, még talán te sem, és ami egyáltalán nem befolyásolja otthonod atmoszféráját. Ha erről van szó, akkor a felvetésed jogos, de gyanítható, hogy nem egészen így áll a helyzet. Minden tárgy, ami a legkisebb hatást gyakorolja környezetedre lényeges, hogy milyen küllemmel van megáldva.

Mik azok a stílusjegyek, melyek tervezését, kialakítását jellemzik, s pontosan milyen hangulatot teremt a látványa? Elsődlegesen a fiókhoz kell, hogy illeszkedjen a kiegészítő, tehát a paraméterek feljegyzése prioritást élvez. Színben, árnyalatban, de még íveltségben is jó, ha kihangsúlyozza a fiók előnyeit, mert ketten válnak eggyé, azaz a kisugárzásuk is összeadódik. Ha ezt a tényezőt kipipáltad, akkor természetesen jöhet a praktikum oldala. A lényeg, hogy a fiók fogantyú feküdjön a kézben, könnyed használatot, kényelmes fogást biztosítva. Ha ezeket a fontos tulajdonságokat szem előtt tartod vásárláskor biztos, hogy pont az optimális fiók fogantyút húzod ki a sorból.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogantyú fiók fogantyú