Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Elégedett vagy a fotelgörgőddel?

Elégedett vagy a fotelgörgőddel?

A fotelgörgő az a kiegészítő, amit a nevén a legkevesebbszer nevezünk, de ami annál gyakrabban kerül megemlítésre. 

Amikor például a nappalidban húzod-vonod a kényelmes karosszékedet, s az elakad a szőnyegben, szinte kitörve az alkatrészeit, akkor néhány keresetlen gondolat után biztosan emlegeted a nem eléggé gördülékeny kivitelezést, és annak egyértelmű, kézzel fogható, pontosabban rángatható következményeit. A fotel mozgatása mindennapos tevékenység. Viszonylag kevés háztartásban van ennek a berendezési tárgynak olyan fix helye, ami szent, és sérthetetlen. Kis változtatások mindig jönnek, s még ha csak minimális elmozdítást is kell, hogy eszközölj, a fotelgörgő szempontjából ezek az apró mozzanatok is mérvadóak. Ha kiváló alapanyagból készült a kiegészítő, és stramm, strapabíró kivitel jellemzi, akkor gond egy szál sincsen.

A szőnyegeden, vagy épp az akadályoktól elhalmozott terepen is könnyedén át tudod helyezni el, vagy fennakadás nélkül. Ez bizony nem mindegy, pláne, ha rendszeresen szorulsz rá arra, hogy helymódosítást végezz a foteled segítségével. A fém kivitel például biztosítja a nagyfokú minőséget, s ezzel együtt a kikezdhetetlen megbízhatóságot.

A fotelgörgő akkor nyújtja a legtöbbet, ha közreműködésével nehézség nélkül tudod mozgatni a fotelodat, a szőnyeg nem számít természetes akadálynak, még akkor sem, ha nagyobb bojtok lógnak ki belőle. Sem deformitástól, sem derékba töréstől nem kell tartanod akkor, ha olyan kiegészítő mellett teszed le a voksodat, ami a stabilitást szolgálja, támogatja. Ha ez megvalósul, akkor hosszú évekig grasszálhatsz probléma nélkül a oteleddel el, és fennakadás nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: bútorkellék fotelgörgő