Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü

Az állítható bútorláb előnyei

Az állítható bútorláb előnyei

Ha praktikus kiegészítőre vágysz, ami egyszerre kínál nagyfokú stabilitást, és testre szabható alkalmazhatóságot, akkor megtaláltad a tökéletes kelléket, az állítható bútorláb személyében

A legtöbben első (meg második) ránézésre azt mondják, hogy felesleges ez a fajta paraméterezés, hiszen a konkrét bútornak úgyis adottak a méretei. Természetesen ez így igaz, ám az már korántsem biztos, hogy egy év múlva is ugyanazon bútorok fognak körbe venni, mint most. A bútorlábnak pedig van egy olyan jó tulajdonsága, hogy felhasználható több alkalommal is, mivel stramm kivitele örökös darabbá teszi. Azaz könnyen lehet, hogy a kiegészítő túléli magát a bútort is. Ez már mindjárt más helyzetet teremt, s bizony egy ilyen szituációban kiváló alternatívát nyújt az állítható bútorláb.

Ha fix lábbal dolgoznál, akkor könnyedén dobhatnád ki az ablakon, éppen azért, mert minden berendezési tárgy más paraméterekkel rendelkezik. Logikusnak tűnik, hogy fix típusra ruházz be, de ha a hosszú távú alkalmazás előnyeit maximálisan ki szeretnéd aknázni, akkor érdemesebb ezt tovább gondolnod. Mit veszíthetsz? Igazán semmit.

Az állítható bútorláb ugyanis nem drágább fix méretű társánál, ha mégis van a kettő között különbség, akkor az annyira minimális, amin egy pillanatig nem érdemes lamentálnod. Márpedig, ha minden arra mutat, hogy ildomosabb lenne egy multifunkcionális kiegészítővel gazdagítanod életedet, akkor miért határoznál másképp? Az állítható bútorláb garantáltan hosszú időn keresztül kiszolgálja igényeidet, elképzeléseidet, ezzel megkönnyítve bútorbeállítási törekvéseidet.

Tartalomhoz tartozó címkék: bútorkellék állítható bútorláb